Н У Х Т

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

15 december 2020

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель».

«Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська.

Керівниця стажування від готельного підприємства, начальниця відділу управління персоналом Тамара Коростильова познайомила викладачів із особливостями функціонування департаментів (служб): прийому і розміщення, бронювання, обслуговування номерного фонду, організації харчування і конференц-сервісу.

Викладачі були вражені матеріально-технічною оснащеністю приймально-вестибюльної, житлової, фізкультурно-оздоровчої і культурно-дозвіллєвої груп готелю, який гостинно зустрічає ділових туристів нашої столиці з дотриманням всіх протиепідемічних заходів і карантинних обмежень.

Кафедра готельно-ресторанної справи висловлює вдячність керівництву ТОВ «БК Квадр» за можливість підвищити рівень професійних знань, а Тамарі Коростильовій – за високий професіоналізм і компетентність.

Стажування триває…

Published on: 15-12-2020
Read also:
Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії

7 червня 2022 року заступниця голови відділу бухгалтерського обліку в Equateх as part of the Computershare Group Анастасія Хромець прочитала гостьову лекцію для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри обліку і  аудиту. Керуючись власним практичним професійним досвідом, фахівчиня познайомила слухачів із особливост...

READ YOURSELF

Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії 09 june 2022

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма!

На черговому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію міждисциплінарної освітньо-наукової програми нашого університету «LEAN-виробництво харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 133 «Галузеве машинобудування» та 151...

READ YOURSELF

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма! 05 june 2024

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019

НУХТ у першій тридцятці: оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти ТОП-200

Оприлюднені результати шістнадцятого академічного рейтингу українських закладів вищої освіти ТОП-200 Україна-2022, у якому наш університет посів 29 місце з 200 представлених у рейтингу закладів вищої освіти. Укладачі рейтингу враховували всебічну діяльність університетів і сучасні тенденції розвитку вищої освіти, що зазнає глибинних змін у результ...

READ YOURSELF

НУХТ у першій тридцятці: оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти ТОП-200 07 july 2022