Н У Х Т

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній

12 june 2019

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній

Кафедра економіки праці та менеджменту продовжує розвивати HR-ком’юніті своїх випускників. Цього разу до управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала довгоочікувана гостя – Тетяна Богдан, яка в 2017 році закінчила навчання і вже має за плечима 7-річний досвід роботи на HR-позиціях у сфері дизайну, консалтингу, освіті, фешн-індустрії. Нині вона – HR бізнес-партнер українського бренду взуття і аксесуарів Kachorovska Atelier, що орієнтується на індивідуальний мас-маркет і є новим для бізнесової практики України форматом, який поєднує виробництво (ательє), шоу-руми (рітейл) і кафе (Kachorovska Store&Cafe).

На лекції Тетяна окреслила ролі власника, команди та HR-менеджера у побудові корпоративної культури компанії, поділилась інсайтами, як можна провести аудит і діагностувати її рівень, розглянула кейс трансформації корпоративної культури, коли невеликий сімейний бізнес стає крупним гравцем ринку та в умовах діджиталізації бізнес-процесів, потренувала з присутніми навички оцінювання співробітників за матрицею АВС-players.

Наприкінці зустрічі спікер спорядила майбутніх ейчарів підбіркою корисних джерел інформації (#танярекомендує), що допоможе їм «тримати руку на пульсі» своєї динамічної професії: від «інструкцій» з формування корпоративної культури всесвітньовідомих Zappos, Google і Starbucks до Telegram-каналів і акаунтів у соцмережах лідерів думок із HR-маркетингу. Атмосфера спілкування була настільки невимушеною, що Тетяна відкрила завісу амбіційних HR-проектів бренду Kachorovska, в успіху яких варто не сумніватись, за що студенти вдячні їй, як і за професійні лайфхаки, вартість яких для новачків неоціненна.

 

Published on: 12-06-2019
Read also:
Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 лютого 2020 року – особливий день для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який по-родинному тепло прощався зі 152 випускниками магістерських освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство» денної та заочної форм навчанн...

READ YOURSELF

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 february 2020

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

READ YOURSELF

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 june 2021

Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

READ YOURSELF

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 february 2023