Н У Х Т

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній

12 червня 2019

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній

Кафедра економіки праці та менеджменту продовжує розвивати HR-ком’юніті своїх випускників. Цього разу до управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала довгоочікувана гостя – Тетяна Богдан, яка в 2017 році закінчила навчання і вже має за плечима 7-річний досвід роботи на HR-позиціях у сфері дизайну, консалтингу, освіті, фешн-індустрії. Нині вона – HR бізнес-партнер українського бренду взуття і аксесуарів Kachorovska Atelier, що орієнтується на індивідуальний мас-маркет і є новим для бізнесової практики України форматом, який поєднує виробництво (ательє), шоу-руми (рітейл) і кафе (Kachorovska Store&Cafe).

На лекції Тетяна окреслила ролі власника, команди та HR-менеджера у побудові корпоративної культури компанії, поділилась інсайтами, як можна провести аудит і діагностувати її рівень, розглянула кейс трансформації корпоративної культури, коли невеликий сімейний бізнес стає крупним гравцем ринку та в умовах діджиталізації бізнес-процесів, потренувала з присутніми навички оцінювання співробітників за матрицею АВС-players.

Наприкінці зустрічі спікер спорядила майбутніх ейчарів підбіркою корисних джерел інформації (#танярекомендує), що допоможе їм «тримати руку на пульсі» своєї динамічної професії: від «інструкцій» з формування корпоративної культури всесвітньовідомих Zappos, Google і Starbucks до Telegram-каналів і акаунтів у соцмережах лідерів думок із HR-маркетингу. Атмосфера спілкування була настільки невимушеною, що Тетяна відкрила завісу амбіційних HR-проектів бренду Kachorovska, в успіху яких варто не сумніватись, за що студенти вдячні їй, як і за професійні лайфхаки, вартість яких для новачків неоціненна.

 

Опублікований: 12-06-2019
Читайте також:
Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У рамках програми виставок «Inprodmash&Upakovka -2021» кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів спільно з журналом «М'ясний бізнес» 15 вересня 2021 року була проведена Науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної  галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»)». У конференції поряд із наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 вересня 2021

Підвищення кваліфікації викладачів триває!

Доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Андрій Мошенський пройшов курс від академії M3DS, присвячений використанню Unreal Engine для розроблення ігор. M3DS – це приватний університет у Скоп'є (Північна Македонія), який спеціалізується на підготовці фахівців із 3D-моделювання. Виш пропонує онлайн-курси в цій галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації викладачів триває! 29 грудня 2023

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15 квітня 2022

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей. Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій 10 липня 2023