8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою.
Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала...
Відмінник навчання, переможець конкурсу студентських наукових робіт, гордість гуртка «Biotech» і кафедри біотехнології і мікробіології та просто хороший друг. Саме це згадують викладачі й друзі, коли мова йде про Миколу Івахнюка. А сьогодні, 11 червня до переліку його досягнень можна додати блискучий захист дисертаційної роботи «Синтез мікробного ...
Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики продовжується.
Здобувачі освітніх ступенів бакалавра та магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закріплювали теоретичні знання та формували практичні навички під час виробничої практики і стажуван...
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний).
Членами вченої ради ...