Н У Х Т

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

01 лютого 2023

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу.

Рейтинг обраховується за цитуваннями інституційних профілів співробітників університетів у Google Scholar. Інституційними профілями вважаються профілі, в яких вказана повна офіційна назва навчального закладу та корпоративна пошта в його домені. Показник цитування свідчить про відкритість і цінність наукових здобутків авторів. Станом на січень 2023 року методика підрахунку дещо змінена, порівняно з попередніми роками, та це не завадило нашому університету утримати високі позиції.

Нагадаємо, що показник цитування наукових публікацій у Google Scholar з 2020 року використовується як індикатор публікаційної і наукової діяльності науковця ЗВО у академічному національному рейтингу «ТОП 200 Україна» і світовому Webometrics Ranking of World Universities.      

Опублікований: 01-02-2023
Читайте також:
Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 березня 2024

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

17 березня 2018 року з нагоди дня народження видатного українського письменника Тараса Шевченка у Полтаві відбувся творчий конкурс «Шевченкові думи» для студентської молоді міста, у якому взяли участь й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Організаторами заходу виступили Студентська рада м. Полтава спільно з Управлінням у справа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу 20 березня 2018

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі групи ОП-1-5М 10 лютого втретє зустрілися з робочою групою зі створення та вдосконалення освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з метою обговорення її сильних і слабких сторін у межах локального моніторингу освітньо-професійної програми. Приємно зазначити, що на перших зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 лютого 2022

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває конкурс на краще тематичне оформлення столу для закладів ресторанного господарства. Наступними свої роботи представили студенти групи ГС-1-8 під час лабораторного заняття з дисципліни «Ресторанна справа». Студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виважено підійшли до вибору свята, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 квітня 2018