Н У Х Т

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

22 грудня 2021

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

З 4 по 21 жовтня 2021 року в університеті працювали експертні групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації 10 освітніх програм підготовки за освітнім ступенем «Магістр».

Експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою університету, із використанням технічних засобів відеозв’язку провели інтерв’ювання з викладачами, що реалізують ці освітні програми, здобувачами вищої освіти, з адміністративним і допоміжним персоналом, стейкхолдерами.

Координували роботу експертних груп гаранти освітніх програм: «Технології органічних харчових продуктів» – професорка Юлія Камбулова, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» – доцентка Олена Білик, «Технології зберігання та переробки зерна» – доцентка Тетяна Янюк, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – професорка Лариса Арсеньєва, «Технології в ресторанному господарстві» – професорка Олександра Нєміріч, «Економіка підприємства» – доцентка Юлія Левченко, «Холодильні техніка та технології» – доцент Андрій Форсюк, «Прикладна механіка» – доцент Костянтин Васильківський, «Теплоенергетика та енергоефективні технології» – доцент Володимир Бойко, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – професорка Ольга Пєтухова. Незважаючи на певні обмеження, пов’язані з карантином, робота була насиченою та плідною.

14-15 грудня 2021 року відбулися засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на яких розглядалися звіти експертних груп про результати акредитаційної експертизи освітньої програми та експертні висновки галузевих експертних рад щодо можливості акредитації освітніх програм. Серед інших були розглянуті й документи щодо акредитації освітніх програм нашого університету.

За наслідками розгляду акредитаційних справ Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення акредитувати в нашому університеті освітньо-професійні програми «Прикладна механіка» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Холодильні техніка та технології» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології органічних харчових продуктів» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології зберігання і переробки зерна» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології в ресторанному господарстві» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Економіка підприємства» (усі 15 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (усі 15 присутніх на засіданні проголосували «за») підготовки за освітнім ступенем «Магістр».

Наразі отримані всі сертифікати, що підтверджують успішне проходження акредитацій. Вітаємо гарантів, випускові кафедри й усіх причетних!

Опублікований: 22-12-2021
Читайте також:
Цікаво та пізнавально розпочалося туристично-екскурсійне літо для студентів спеціальності «Туризм»

20 червня 2018 року студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали колишню столицю українського козацтва – місто Батурин. Одне з найменших міст у нашій державі з населенням трохи більше 2,5 тис. осіб зберігає пам’ять про славетні та сумні сторінки історії – діяльність гетьманів Івана Мазепи, Пилипа Орлика, Дем’яна Ігнатовича Многогрішного, Ів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво та пізнавально розпочалося туристично-екскурсійне літо для студентів спеціальності «Туризм» 23 червня 2018

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність

На кафедрі фізики тривають відкриті лекції. Професор кафедри Анатолій Король прочитав відкриту лекцію для здобувачів І курсу факультету готельно-рксторанного та туристичного бізнесу з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Відповідно до робочої програми викладач продовжив розпочату Михайлом Лазаренком тему та провів заняття «Елект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність 23 листопада 2021

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

29 лютого 2024 р. відбулася онлайн-лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis» («Принципи аналізу сільськогосподарських цін, політики та торгівлі»). Її прочитав почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Вільям Х. Мейерс. У ході лекції здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців 01 березня 2024

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у відкритому ХХ Міжнародному кубку «Водолій» зі стрибків у воду, який відбувся у м. Миколаєві. Артем змагався у виді програми трамплін висотою 3 м. За свій стрибок спортсмен отримав 308.05 балів, що до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018