Н У Х Т

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

22 грудня 2021

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

З 4 по 21 жовтня 2021 року в університеті працювали експертні групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації 10 освітніх програм підготовки за освітнім ступенем «Магістр».

Експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою університету, із використанням технічних засобів відеозв’язку провели інтерв’ювання з викладачами, що реалізують ці освітні програми, здобувачами вищої освіти, з адміністративним і допоміжним персоналом, стейкхолдерами.

Координували роботу експертних груп гаранти освітніх програм: «Технології органічних харчових продуктів» – професорка Юлія Камбулова, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» – доцентка Олена Білик, «Технології зберігання та переробки зерна» – доцентка Тетяна Янюк, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – професорка Лариса Арсеньєва, «Технології в ресторанному господарстві» – професорка Олександра Нєміріч, «Економіка підприємства» – доцентка Юлія Левченко, «Холодильні техніка та технології» – доцент Андрій Форсюк, «Прикладна механіка» – доцент Костянтин Васильківський, «Теплоенергетика та енергоефективні технології» – доцент Володимир Бойко, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – професорка Ольга Пєтухова. Незважаючи на певні обмеження, пов’язані з карантином, робота була насиченою та плідною.

14-15 грудня 2021 року відбулися засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на яких розглядалися звіти експертних груп про результати акредитаційної експертизи освітньої програми та експертні висновки галузевих експертних рад щодо можливості акредитації освітніх програм. Серед інших були розглянуті й документи щодо акредитації освітніх програм нашого університету.

За наслідками розгляду акредитаційних справ Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення акредитувати в нашому університеті освітньо-професійні програми «Прикладна механіка» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Холодильні техніка та технології» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології органічних харчових продуктів» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології зберігання і переробки зерна» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології в ресторанному господарстві» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Економіка підприємства» (усі 15 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (усі 15 присутніх на засіданні проголосували «за») підготовки за освітнім ступенем «Магістр».

Наразі отримані всі сертифікати, що підтверджують успішне проходження акредитацій. Вітаємо гарантів, випускові кафедри й усіх причетних!

Опублікований: 22-12-2021
Читайте також:
У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022

Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів у дистанційному режимі готується до закінчення навчального семестру та організації підсумкового контролю здобувачів освіти за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології». Ці питання були обговорені на черговому засіданні кафедри, проведеному у фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 травня 2020

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 вересня 2020

Про проблеми управління та економіки підприємств дистанційно

Традиційно щовесни в нашому університеті проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств у сучасних умовах», яка збирає студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. Цьогоріч вона відбулася вже вш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проблеми управління та економіки підприємств дистанційно 28 квітня 2020