Н У Х Т

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

15 лютого 2018

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмили Черниш.

Дисертаційна робота «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а також друзі, колеги та рідні.

Офіційні опоненти – професор кафедри технології переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Ольга Шаніна, доцент кафедри технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ірина Солоницька – дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу та відзначили актуальність теми і високий рівень проведених досліджень.

Під час наукової дискусії щодо оптимізації харчових продуктів за енергетичною і біологічною цінністю та з рекомендаціями з подальшого продовження наукової роботи в цьому напрямі виступили: професор кафедри технології зберігання та переробки зерна НУХТ Ігор Гапонюк, професори кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Антонелла Дорохович та Віра Юрчак, доктор медичних наук, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів і епідеміології харчування «Інституту гігієни і медичної екології ім. А.М. Марзєєва» Віталій Корзун і професор кафедри технології цукру та підготовки води нашого вишу Олена Грабовська.

За результатами публічного захисту роботи та відповідей дисертанта на питання члени ради присудили Людмилі Черниш науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01– «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Опублікований: 15-02-2018
Читайте також:
Приваблива пропозиція від стейкхолдерів надійшла здобувачам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства з пропозицією поглиблення навчання в умовах виробництва з отриманням сертифікату завітали CEO в компанії «Агротехнолоджі» Петро Циганков і виконавчий директор «Укрбіоетанол» Тарас Миколаєнко. Принцип пропонованої програми стажування – « Ми створюємо та вдосконалюємо біоенергетичні виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приваблива пропозиція від стейкхолдерів надійшла здобувачам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 жовтня 2020

Наукові івенти кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

Кафедра технології  хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним  журналом  «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак. Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові івенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань 26 вересня 2024

Нові формати підвищення кваліфікації

Через пандемію коронавірусної хвороби, на новий формат роботи довелося переходити й інститутам післядипломної освіти, що входять до структури навчально-наукового комплексу нашого університету. Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ» у І кварталі 2021 року запланував проведення низки дистанційних навчальних семінарів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові формати підвищення кваліфікації 15 січня 2021

Нові можливості для співпраці з роботодавцями

Співпраця зі стейкхолдерами є однією з найважливіших складових у забезпеченні якісної та практичної підготовки майбутніх фахівців. Визнаючи важливість цієї взаємодії, особливу увагу приділяють розвитку стратегій співпраці з цими учасниками для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для співпраці з роботодавцями 18 грудня 2023