Н У Х Т

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

15 лютого 2018

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмили Черниш.

Дисертаційна робота «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а також друзі, колеги та рідні.

Офіційні опоненти – професор кафедри технології переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Ольга Шаніна, доцент кафедри технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ірина Солоницька – дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу та відзначили актуальність теми і високий рівень проведених досліджень.

Під час наукової дискусії щодо оптимізації харчових продуктів за енергетичною і біологічною цінністю та з рекомендаціями з подальшого продовження наукової роботи в цьому напрямі виступили: професор кафедри технології зберігання та переробки зерна НУХТ Ігор Гапонюк, професори кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Антонелла Дорохович та Віра Юрчак, доктор медичних наук, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів і епідеміології харчування «Інституту гігієни і медичної екології ім. А.М. Марзєєва» Віталій Корзун і професор кафедри технології цукру та підготовки води нашого вишу Олена Грабовська.

За результатами публічного захисту роботи та відповідей дисертанта на питання члени ради присудили Людмилі Черниш науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01– «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Опублікований: 15-02-2018
Читайте також:
Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

Продовжується співробітництво у галузі науки і освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України при реалізації бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України 21 грудня 2023

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 16 квітня 2025

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування урочисто підвели підсумки наукової роботи студентів

17 травня 2018 року відбулося урочисте засідання кафедри іноземних мов професійного спрямування, на якому привітали студентів-переможців 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 столітті», які зайняли 1-3 місця. Їм були вручені грамоти і подару...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування урочисто підвели підсумки наукової роботи студентів 18 травня 2018

У тренінгу експертів із акредитації освітніх програм взяла участь професор кафедри туристичного та готельного бізнесу

21-22 листопада 2019 року на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся тренінг експертів із акредитації освітніх програм, організований Національним агентством із забезпечення якості освіти. Участь у ньому взяла професор кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко. Слухачам, а це викладачі з різни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренінгу експертів із акредитації освітніх програм взяла участь професор кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019