Н У Х Т

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

15 лютого 2018

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмили Черниш.

Дисертаційна робота «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а також друзі, колеги та рідні.

Офіційні опоненти – професор кафедри технології переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Ольга Шаніна, доцент кафедри технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ірина Солоницька – дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу та відзначили актуальність теми і високий рівень проведених досліджень.

Під час наукової дискусії щодо оптимізації харчових продуктів за енергетичною і біологічною цінністю та з рекомендаціями з подальшого продовження наукової роботи в цьому напрямі виступили: професор кафедри технології зберігання та переробки зерна НУХТ Ігор Гапонюк, професори кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Антонелла Дорохович та Віра Юрчак, доктор медичних наук, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів і епідеміології харчування «Інституту гігієни і медичної екології ім. А.М. Марзєєва» Віталій Корзун і професор кафедри технології цукру та підготовки води нашого вишу Олена Грабовська.

За результатами публічного захисту роботи та відповідей дисертанта на питання члени ради присудили Людмилі Черниш науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01– «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Опублікований: 15-02-2018
Читайте також:
Планове засідання вченої ради університету

29 березня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітання членів ради, які відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Нагрудним знаком «За академічні заслуги» був нагороджений професор кафедри технології цукру і підготовки води Леонід Рева. Подяку ректора за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету 29 березня 2018

Практична підготовка пакувальників

З 15 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики. Зокрема студенти, які опановують освітньо-професійну програму «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» за спеціальністю «Видавництво і поліграфія», проходять практику у провідного світового виробника гнучкого пакува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка пакувальників 18 січня 2024

Переддипломна практика наукового спрямування

Другий курс магістратури у наших здобувачів освіти розпочався з переддипломної практики. Проходять вони її на різних підприємствах і у наукових установах. Зокрема, магістрантки кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Бондарук і Аліна Кернер першого вересня попрямували до Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України. Захоплені своєю поп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика наукового спрямування 04 жовтня 2021

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021