Н У Х Т

Конференція з практичного навчання студентів

29 листопада 2018

Конференція з практичного навчання студентів

У рамках декади комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету відбулася конференція з практичного навчання студентів спеціальностей 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та 5.05020102 «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем».

Студенти груп ОКС15 і КВП15 розповіли про той досвід та навички, які вони здобули під час проходження технологічної практики, і за допомогою підготовлених ними презентацій акцентували увагу на перевагах і недоліках баз практики, а також  надали багато порад і відповіли на запитання студентів 3 курсу груп КВП16 та ОКС16, які були присутні на заході і наступного року будуть проходити технологічну практику на підприємствах країни.

Технологічна (виробнича) практика сприяє кращій адаптації випускників коледжу на підприємстві. Завдяки тому, що частка практичного навчання складає 30% від загальної кількості навчальних годин, молоді фахівці мають високий рівень професійної підготовки.

Студенти коледжу проходять практику на провідних підприємствах країни, з високим рівнем автоматизації та комп’ютеризації основних і допоміжних процесів виробництва. Адже сьогодні не існує підприємств без новітніх засобів автоматизації виробництва.

Цього річ вони проходили технологічну практику на: ПАТ «МИРОНІВСКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ» ТОВ «Вінницька птахофабрика» (м. Ладижин), ТОВ ТВК «Перша приватна броварня» (м. Львів), ТОВ ПІІ «Еконія» (м. Золотоноша), ПАТ «ПБК «Радомишль», ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», ТОВ Комбінат баранкових виробів» (м. Ватутіно), ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (м. Гайсин), ТОВ «СмілаЕнергоПромТранс», ТОВ «Смілянський електромеханічний завод», ПАТ «Тюмень-Медіко-Сміла», ДП «Оризон-Навігація».

Усі студенти успішно виконали програму практики, удосконалили навички придбаних робітничих професій. На виробництві високо оцінили роботу студентів і найкращим із них запропонували працевлаштування після закінчення навчання.

У кінці заходу завідувач навчально-виробничої практики Ростислав Сокол підбив підсумки й акцентував увагу студентів на відповідальності та важливості практичного навчання. А фахівець із профорієнтації випускників Яна Крупенко розповіла всім присутнім про правила оформлення на роботу та надала інформацію про існуючі нормативні документи й наявні вакансії з працевлаштування випускників.

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
Наука та сучасне фармацевтичне виробництво: наші здобувачі освіти представляють свої наукові дослідження

Щороку здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у осінній школі молодих науковців АТ «Фамак». І цей рік не став винятком. Наші майбутні біотехнологи долучилися до Х науково-практичної конференції «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» школи молодих науковців АТ «Фармак». Усні доповіді представили учасники студентського н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука та сучасне фармацевтичне виробництво: наші здобувачі освіти представляють свої наукові дослідження 04 листопада 2022

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі  біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів (робіт) освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри, доцент Анатолій Куц. До складу комісії увійшли т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 лютого 2017

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога». Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти 26 листопада 2019

Фахівці університету в академічному обміні для студентів Миколаївського НАУ

На запрошення декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету Михайла Гиля 20 березня 2025 року доцентка кафедри біотехнології і мікробіології, фахівчиня з біотехнологій та питань генетики Оксана Скроцька прочитала лекцію «Генетичний ана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету в академічному обміні для студентів Миколаївського НАУ 21 березня 2025