Н У Х Т

Конференція з практичного навчання студентів

29 листопада 2018

Конференція з практичного навчання студентів

У рамках декади комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету відбулася конференція з практичного навчання студентів спеціальностей 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та 5.05020102 «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем».

Студенти груп ОКС15 і КВП15 розповіли про той досвід та навички, які вони здобули під час проходження технологічної практики, і за допомогою підготовлених ними презентацій акцентували увагу на перевагах і недоліках баз практики, а також  надали багато порад і відповіли на запитання студентів 3 курсу груп КВП16 та ОКС16, які були присутні на заході і наступного року будуть проходити технологічну практику на підприємствах країни.

Технологічна (виробнича) практика сприяє кращій адаптації випускників коледжу на підприємстві. Завдяки тому, що частка практичного навчання складає 30% від загальної кількості навчальних годин, молоді фахівці мають високий рівень професійної підготовки.

Студенти коледжу проходять практику на провідних підприємствах країни, з високим рівнем автоматизації та комп’ютеризації основних і допоміжних процесів виробництва. Адже сьогодні не існує підприємств без новітніх засобів автоматизації виробництва.

Цього річ вони проходили технологічну практику на: ПАТ «МИРОНІВСКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ» ТОВ «Вінницька птахофабрика» (м. Ладижин), ТОВ ТВК «Перша приватна броварня» (м. Львів), ТОВ ПІІ «Еконія» (м. Золотоноша), ПАТ «ПБК «Радомишль», ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», ТОВ Комбінат баранкових виробів» (м. Ватутіно), ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (м. Гайсин), ТОВ «СмілаЕнергоПромТранс», ТОВ «Смілянський електромеханічний завод», ПАТ «Тюмень-Медіко-Сміла», ДП «Оризон-Навігація».

Усі студенти успішно виконали програму практики, удосконалили навички придбаних робітничих професій. На виробництві високо оцінили роботу студентів і найкращим із них запропонували працевлаштування після закінчення навчання.

У кінці заходу завідувач навчально-виробничої практики Ростислав Сокол підбив підсумки й акцентував увагу студентів на відповідальності та важливості практичного навчання. А фахівець із профорієнтації випускників Яна Крупенко розповіла всім присутнім про правила оформлення на роботу та надала інформацію про існуючі нормативні документи й наявні вакансії з працевлаштування випускників.

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером

У межах розвитку освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеозустріч здобувачів освіти, що починають свій шлях в опануванні знань, зі стейкхолдером освітньо-професійної програми, випускником кафедри, а нині начальником відділу розробки та впровадження ПрАТ «Укрпластик», к.т.н. Дени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером 07 квітня 2021

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» вони познайомилися з особливостями діяльності барів, їх матеріально-технічним забезпеченням та опанували нові для себе навички. У лабораторії орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 09 жовтня 2023

Викладачі кафедри маркетингу демонструють високий рівень професійної майстерності

Відбулася відкрита лекція «Система та характеристики сучасного маркетингу» старшого викладача кафедри маркетингу Катерини Семененко для студентів спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 061 «Журналістика». На лекції були розглянуті сучасні підходи до класифікації видів маркетингу та практику їх застосування, як в сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу демонструють високий рівень професійної майстерності 28 вересня 2018