Н У Х Т

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь…

22 вересня 2023

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь…

21 вересня 2023 року в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій першокурсники групи ХЕ-1-7 спільно з кураторкою групи, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали свою першу виставку в галузі харчових технологій – «Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair».

«Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair» – провідна міжнародна виставка харчової промисловості, на якій представлені найкращі наукові досягнення світових лідерів у сфері обладнання та технологій для харчової та переробної промисловості.

Студенти мали змогу побачити обладнання, інвентар, матеріали для різних галузей харчової промисловості: м'ясної, молочної, олійно-жирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, бакалійної, консервної, а також для птахофабрик і тваринницьких ферм. Крім того, в експозиції присутні компанії, які постачають спеції та інші інгредієнти для виробництва різноманітних продуктів харчування. Також на виставці були представлені компанії з виробництва фасувально-пакувального обладнання та етикетування харчових продуктів, де першокурсники побачили різні види пакування, дізналися, з чого вони зроблені та в чому їхня відмінність.

Приємно, що представники компаній-учасників виставки захоплено розповідали студентам про новинки в галузі харчових технологій, відповідали на всі їх питання та всіляко сприяли у розширенні їх знань в сфері виробництва харчових продуктів.

Цікавою та пізнавальною була міні-лекція від однієї з компаній-учасниць, яка спеціалізується на виробництві технологічного та допоміжного обладнання з неіржавкої сталі для підприємств харчової промисловості. Студенти ознайомились із різним гігієнічним обладнанням: станцією гігієни, стерилізаторами, сушаркою для взуття. Це особливо корисно для майбутніх харчових експертів, оскільки в подальшому отримані теоретичні знання можна буде використати на практичних заняттях із різних дисциплін у сфері безпечності харчових продуктів.

Студенти групи ХЕ-1-7 насичено і весело провели день і неодмінно будуть долучатись у майбутньому до виставок, ярмарок і конференцій, підвищуючи рівень своїх знань, вмінь та навичок.

Опублікований: 22-09-2023
Читайте також:
Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції мала приємність вітати у гостях управляючого спеціалізованого ресторану мережі закладів ресторанного господарства «Япошка» міста Харків, нашу випускницю Анну Василенко. Гостя була вражена позитивною динамікою змін у рідній Альма-матер, адаптованістю профільних дисциплін і лабораторій до вимог с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 березня 2018

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі

Літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток. Але не для фахівців інститутів післядипломної освіти нашого університету. Нагадаємо, їх у структурі нашого навчально-наукового комплексу два – у Києві і в Одесі. Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ активно проводить курси підвищення кваліфікації для працівників харчових підприємств вп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі 20 липня 2018

Відбулися загальні збори трудового колективу університету

31 серпня 2018 року у актовій залі відбулися традиційні загальні збори трудового колективу нашого університету. Перший проректор Володимир Яровий привітав присутніх із початком нового навчального року та поіменно згадав тих членів колективу, хто пішов із життя протягом минулого навчального року. Зал хвилиною мовчання вшанував пам’ять колег. Далі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися загальні збори трудового колективу університету 31 серпня 2018

Дослідна робота кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участі підприємств-партнерів триває!

З 24 лютого на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки почалася дослідна робота з вивчення теплообміну за фазового переходу холодильних агентів у теплообмінниках українського виробника ТМ «AFOK». Підприємство знаходиться у м. Самбір Львівської області і виготовляє теплообмінники типу TL, TU, TLF, TLP, TS, TB, TLX із нержавіючої сталі, призн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідна робота кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участі підприємств-партнерів триває! 25 лютого 2021