Н У Х Т

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь…

22 вересня 2023

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь…

21 вересня 2023 року в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій першокурсники групи ХЕ-1-7 спільно з кураторкою групи, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали свою першу виставку в галузі харчових технологій – «Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair».

«Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair» – провідна міжнародна виставка харчової промисловості, на якій представлені найкращі наукові досягнення світових лідерів у сфері обладнання та технологій для харчової та переробної промисловості.

Студенти мали змогу побачити обладнання, інвентар, матеріали для різних галузей харчової промисловості: м'ясної, молочної, олійно-жирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, бакалійної, консервної, а також для птахофабрик і тваринницьких ферм. Крім того, в експозиції присутні компанії, які постачають спеції та інші інгредієнти для виробництва різноманітних продуктів харчування. Також на виставці були представлені компанії з виробництва фасувально-пакувального обладнання та етикетування харчових продуктів, де першокурсники побачили різні види пакування, дізналися, з чого вони зроблені та в чому їхня відмінність.

Приємно, що представники компаній-учасників виставки захоплено розповідали студентам про новинки в галузі харчових технологій, відповідали на всі їх питання та всіляко сприяли у розширенні їх знань в сфері виробництва харчових продуктів.

Цікавою та пізнавальною була міні-лекція від однієї з компаній-учасниць, яка спеціалізується на виробництві технологічного та допоміжного обладнання з неіржавкої сталі для підприємств харчової промисловості. Студенти ознайомились із різним гігієнічним обладнанням: станцією гігієни, стерилізаторами, сушаркою для взуття. Це особливо корисно для майбутніх харчових експертів, оскільки в подальшому отримані теоретичні знання можна буде використати на практичних заняттях із різних дисциплін у сфері безпечності харчових продуктів.

Студенти групи ХЕ-1-7 насичено і весело провели день і неодмінно будуть долучатись у майбутньому до виставок, ярмарок і конференцій, підвищуючи рівень своїх знань, вмінь та навичок.

Опублікований: 22-09-2023
Читайте також:
Постійне професійне зростання

У сучасному світі обмін знаннями – потужний інструмент для опанування нових методик та їх інтеграції в свою викладацьку й дослідницьку діяльність. Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь в освітньому online- інтенсиві «KNU Teach Week 4» від платформи «KNU Professionals». Онлайн-курс включав тематичні воркшопи від експертів з бізнесу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне професійне зростання 02 лютого 2023

Успішні захисти дипломних проектів у Львівській філії НУХТ

У Львівській філії НУХТ відбулися успішні захисти дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Відповідно до наказу Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолила д.т.н., професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Віра Дробот. До складу комісії ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти дипломних проектів у Львівській філії НУХТ 11 лютого 2019

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 16 квітня 2025

Стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. На захист сьогодні були представлені 7 робіт. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 лютого 2021