Н У Х Т

Тренінги для викладачів і студентів від фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

04 березня 2020

Тренінги для викладачів і студентів від фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

В університеті триває підготовка до акредитації освітніх програм «Хімічна технологія» та «Туризм». Це перші освітні програми нашого вишу, що будуть акредитуватися відповідно до нових вимог, тож колективи випускових кафедр не втрачають нагоди детально ознайомитися з новими вимогами та отримати консультативну допомогу щодо підготовки до акредитації. Таку всебічну підтримку всім зацікавленим надають фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету.

Уже 10 березня до університету прибуде перша експертна комісія, що збиратиме інформацію для акредитації освітньої програми «Хімічна технологія», питань накопичилося чимало, тож 4 березня спеціалісти Центру провели черговий тренінг, де розставили акценти, дали поради щодо підготовки до акредитації та відповіді на питання його учасників.

Спікери тренінгу, директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Ігор Житнецький і начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій звернули увагу присутніх на формування у здобувачів softs kills, внутрішню систему забезпечення якості освіти в університеті, реалізацію принципів академічної доброчесності, необхідність студентоцентрованого підходу у організації освітньої діяльності, залучення до удосконалення освітньої діяльності зовнішніх і внутрішніх стейкхолдерів.

Цього ж дня фахівці зустрілися зі здобувачами вищої освіти і студентською радою університету. Під час спілкування студенти дізналися про ключові завдання та сервісні функції Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, отримали відповіді на питання щодо своєї участі в удосконаленні освітньої діяльності, зокрема перегляді освітніх програм, а також про можливість долучитися до акредитації освітніх програм, за якими навчаються.

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 квітня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Ігор Страшинський представляв Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді, їх батьків і вчителів у місті Буча Києво-Святошинського району. Цей захід відвідали учні випускних класів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 квітня 2018

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

3 жовтня розпочалася Третя Пан Кавказька літня школа (3rd Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD). У цьому році зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина) 03 жовтня 2022

Магістранти – на фінішній прямій

У лютому для студентів магістратури настає тривожний період, адже незабаром день захисту диплому, і рівень підготовки кваліфікаційної роботи повинен відповідати необхідним вимогам. Саме тому 5 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист магістрантів, які навчаються за освітніми програмами «Промислова біотехнологія» та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти – на фінішній прямій 07 лютого 2019

Як у НУХТі День вишиванки відзначали…

18 травня українці відзначили День вишиванки-2023. У нашому університеті це чи не найулюбленіше свято. Різнобарв’ям кольорів, орнаментів і візерунків заповнилися навчальні корпуси, тепла атмосфера і щирі посмішки, флешмоби і фотосесії і, звичайно ж, святковий концерт, підготовлений фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та розвитку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у НУХТі День вишиванки відзначали… 19 травня 2023