Н У Х Т

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

20 лютого 2019

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, очолювана доцентом кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Валентиною Кочергою, змогла оцінити 11 проектів підприємств готельного господарства.

На підставі даних маркетингових досліджень, здобувачі вищої освіти обрали такі типи, як бізнес-готель, готель ділового призначення, сімейний готель, СПА-готель, курортний готель, і навіть запропонували концепцію фіто-готелю. Інноваційні ідеї студентів, які вони змогли науково обґрунтувати і креативно представити, полягали в організації при готельних підприємствах центрів психологічної реабілітації, активного відпочинку, спортивно-психологічного розвитку дітей, школи дієтології і впровадженні інноваційних систем планування ресурсів.

Екзаменаційна комісія відзначила науково-теоретичну та практичну фахову підготовку випускників-магістрів заочної форми навчання, більшість з яких успішно працевлаштована у закладах готельного і ресторанного господарства.

Вітаємо випускників із присудженням ступеня освіти – магістр з готельно-ресторанної справи! Бажаємо успіху у підкоренні нових висот, особистісних і професійних!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Наші фінансисти і міжнародники долучилися до обговорення актуальних питань сьогодення

Здобувач спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Денис Ромась під керівництвом завідувачки кафедри фінансів, професорки Лади Шірінян та здобувачі спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Роман Журавель, Полина Гончарова і аспірантка Віолета Резник під керівництвом завідувачки кафедри міжнародної економіки, п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фінансисти і міжнародники долучилися до обговорення актуальних питань сьогодення 19 травня 2025

Результат проходження практики магістрів-хімтехнологів у ТОВ «Астра-Косметик» – працевлаштування

Хіміки-технологи, що здобувають ступінь магістра за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – Анастасія Сергієнко, Ірина Івченко та Вікторія Сліпньова (керівник – доцент Наталія Сабадаш) отримали незабутній досвід під час проходження практики в лабораторії ТОВ «Астра-Косметик». Під час практики м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результат проходження практики магістрів-хімтехнологів у ТОВ «Астра-Косметик» – працевлаштування 24 жовтня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП». Під час освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу 25 листопада 2024

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

У рамках VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» (20-21 листопада) працювали секції:- Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.- Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.- Конкурентоспроможність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 22 листопада 2019