Н У Х Т

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

20 лютого 2019

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, очолювана доцентом кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Валентиною Кочергою, змогла оцінити 11 проектів підприємств готельного господарства.

На підставі даних маркетингових досліджень, здобувачі вищої освіти обрали такі типи, як бізнес-готель, готель ділового призначення, сімейний готель, СПА-готель, курортний готель, і навіть запропонували концепцію фіто-готелю. Інноваційні ідеї студентів, які вони змогли науково обґрунтувати і креативно представити, полягали в організації при готельних підприємствах центрів психологічної реабілітації, активного відпочинку, спортивно-психологічного розвитку дітей, школи дієтології і впровадженні інноваційних систем планування ресурсів.

Екзаменаційна комісія відзначила науково-теоретичну та практичну фахову підготовку випускників-магістрів заочної форми навчання, більшість з яких успішно працевлаштована у закладах готельного і ресторанного господарства.

Вітаємо випускників із присудженням ступеня освіти – магістр з готельно-ресторанної справи! Бажаємо успіху у підкоренні нових висот, особистісних і професійних!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

Асистентки кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх та Анастасія Божко в межах навчальної дисципліни «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» провели виїзне лабораторне заняття в умовах підприємства ТОВ «Сосновський Продукт» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів 27 листопада 2023

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти

На кафедрах університету значну увагу приділяють практичній підготовці майбутніх фахівців, для чого активно розвивають плідну співпрацю з провідними підприємствами, науковими і дослідницькими установами. Не виключення і кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, де з 14 січня 2019 року розпочалася виробнича та переддипломна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти 22 січня 2019

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада наші студенти знову отримали унікальний шанс безпосередньо в університеті зустрітися з представниками найкращих підприємств, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись із HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу, подати своє резюме на відкриті вакансії в рамках традиційного Ярмарку вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018» 13 листопада 2018

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей 23 січня 2017