Н У Х Т

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

15 січня 2020

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

Прекрасна традиція підтримується впродовж багатьох років у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету. Студенти-активісти самоврядування, талановиті гуртківці студії «Шанс» і театральної студії вітають колектив коледжу та смілян із новорічними святами. Справжній вертеп відтворюється на свято Нового року за старим стилем 14 січня.

Цьогоріч артисти коледжу встигли привітати працівників міської податкової служби, магазину «Фуршет», ресторану «Атлантида», дитячої міської поліклініки, компанії «Кредит-Маркет», СКП «Комунальник», кондитерської фабрики «Меркурій» та працівників міськвиконкому. Приємно, що очільники міста знайшли час і для розмови з молоддю про проблеми та мрії студентів.

Дякуємо всім, хто гостинно зустрічав студентів, приєднавшись до славних традицій Смілянського коледжу НУХТ.

Опублікований: 15-01-2020
Читайте також:
Розв’язання актуальних проблем у фокусі уваги здобувачів наукового ступеня PhD

28 серпня у разовій спеціалізованій раді відбувся захист дисертаційного дослідження «Підвищення надійності та ефективності систем електропостачання шляхом використання автоматизованих систем керування та електротехнічних пристроїв на основі новітніх матеріалів» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 14 «Електрична інженерія» за спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розв’язання актуальних проблем у фокусі уваги здобувачів наукового ступеня PhD 30 серпня 2024

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 жовтня 2025

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет. У електронному кабінеті статус заяв вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)». Також, навпроти заяви, за якою вступник рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет 04 серпня 2023

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології

Незабаром Новий рік, і ми точно знаємо, яке бажання під ялиночкою будуть загадувати магістранти ІІ року навчання – успішно захистити дипломну роботу. Але навіть Дід Мороз не допоможе, якщо вчасно та успішно не пройдеш рубіжні контролі виконання магістерської роботи. Перший із них днями відбувся на кафедрі біотехнології і мікробіології. Атестувати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології 28 грудня 2019