Н У Х Т

Час із користю проводять студенти-маркетологи: що таке бренд і з чим його їдять?

04 червня 2020

Час із користю проводять студенти-маркетологи: що таке бренд і з чим його їдять?

Під час карантину багато хто сумує вдома, проте, це ніяк не про студентів кафедри маркетингу. За час карантину студенти-маркетологи відвідали велику кількість вебінарів, зокрема «Шо робити?» від «Бітрікс24», «Антикризовий інтернет-маркетинг. Як пережити спад попиту?» від засновника Академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts та багато інших.

Одним із найцікавіших онлайн-курсів, на думку студентів, був «Brand Father» від відомого українського маркетолога, спікера, засновника креативної компанії «FEDORIV» Андрія Федоріва.

«Brand Father» – це курс про розвиток і ведення власного бренду. Він складається із 14 відеоуроків на різні теми, починаючи з того, як навести лад у себе в голові, створити бренд і налагодити початкову роботу бізнесу і закінчуючи тим, як правильно комунікувати із кінцевим споживачем та іншими сферами бізнесу. Студенти-маркетологи більш детально розібралися, що таке власний бренд, яка його цінність для бізнесу, як правильно розробити ідею та колесо бренду, які існують тренди у візуальному дизайні бренду та чому варто любити рекламу.

Промова спікера настільки надихнула, що багато хто зі студентів тепер думає про створення власного бізнесу та розробляє нові творчі ідеї. Дуже класно, що під час карантину майбутні спеціалісти отримують нові знання!

Опублікований: 04-06-2020
Читайте також:
English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи 08 травня 2020

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції

25 листопада 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція «Харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування» доцентки Людмили Махинько. Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій з дисципліни «Технології харчових концентратів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції 29 листопада 2021

Проєкт HR Check у межах освітньої програми «Менеджмент персоналу» набирає обертів

Проєкт HR Check, що реалізується в межах освітньої програми Менеджмент персоналу», продовжує активно розвиватися та знайомити студентів із практикою роботи провідних українських компаній. Цього разу за ініціативи гарантки освітньої програми Олени Драган і викладачок кафедри Юлії Гринюк та Олени Безпалько 30 жовтня 2025 р. відбувся виїзний навчальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєкт HR Check у межах освітньої програми «Менеджмент персоналу» набирає обертів 03 листопада 2025

Молодіжна наука змінить світ на краще

Нині, у надзвичайно важких умовах війни, як ніколи важливо не втратити науковий потенціал країни. Тому, розвиток наукового потенціалу молоді є сьогодні надважливим завданням. До підтримки молодих науковців долучилася нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, яка на люб’язне запрошення молодіжної громадської органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодіжна наука змінить світ на краще 11 травня 2023