Н У Х Т

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів

14 березня 2023

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Світлани Стахурської з дисципліни «Стратегічний менеджмент». Тема лекції – «Формування інвестиційної стратегії підприємства» – виявиласяь цікавою як для здобувачів четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент», так і для колег викладачки.

Що таке інвестиційна стратегія та яка її роль у розвитку підприємства, якими можуть бути стратегічні цілі інвестиційної діяльності та як трансформуються стратегії залежно від стадій життєвого циклу підприємства – це та багато іншого дізнались від лекторки майбутні менеджери. Але найцікавіше – практичні лайфхаки сильної та гнучкої стратегії інвестування на прикладі корпорації «ROSHEN». Виявляється, історія компанії бере початок у 1886 році і завдяки вдалому інвестуванню й сьогодні радує клієнтів найрізноманітнішим асортиментом смаколиків і фірмовою мережею просто казкових атмосферних магазинів.

Не обійшлось і без актуальних трендів емерджентних стратегій релокації бізнесу ТМ Vegetus та ПрАТ «Чумак». Здобувачі дізнались, як вдале інвестування та оперативні рішення допомогли компаніям зберегти українські бренди в умовах війни.

Цікава й корисна лекція вкотре підтвердила майбутнім менеджерам просту, втім актуальну істину: навчання і практичні навички, цінний досвід успішних компаній, допомагають побудувати сильний бізнес, інвестувати в економіку України і ніколи не зупинятись. Сподіваємось, наступного року наші здобувачі продовжать навчання на кафедрі економіки праці та менеджменту, вже на рівні магістратури, щоб досягти успіхів у бізнесі та просто бути щасливими людьми.

Опублікований: 14-03-2023
Читайте також:
Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine

15 листопада здобувачі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відвідали в онлайн-форматі вебінар компанії EY Ukraine «Презентація можливостей у компанії ЕY Ukraine», що відбувся в межах івентів NUFT Career Chance-2022. Здобувачі дізналися про особливості та перспективи роботи в компанії, ознайомилися з організаційною структурою, соціальним захи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine 16 листопада 2022

Чергова інтелектуально-розважальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю

11 квітня в онлайн-режимі на факультеті біотехнології та екологічного контролю відбулася чергова інтелектуально-розважальна гра Brain ring. У грі взяли участь три команди – «Oda Shark», «Т-хелпери» і  «Натуралісти». До журі увійшли представники студентської ради: голова студентської ради факультету Єлизавета Дон, голова наукового сектору Артур Зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова інтелектуально-розважальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю 12 квітня 2021

Магістранти-біотехнологи опановують сучасні інструментальні методи досліджень у Проблемній науково-дослідній лабораторії

Опанування сучасних інструментальних методик є надзвичайно важливим для майбутніх біотехнологів. Ці навички забезпечують проведення високоточних досліджень, що є ключовим для розроблення, впровадження та контролю інноваційних біотехнологічних процесів і продуктів. Володіння сучасними технологіями забезпечує майбутнім фахівцям конкурентоспроможність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи опановують сучасні інструментальні методи досліджень у Проблемній науково-дослідній лабораторії 04 червня 2024

Третьокурсники досліджують світ ароматів і смаку в ресторанних стравах з гостьовими лекторами

Днями для здобувачів третього курсу освітньої програми «Технології харчування» відбулася гостьова лекція на тему «Речовини, що поліпшують аромат і смак. Ароматизатори. Підсилювачі смаку і аромату (на прикладі страв ресторану при готелі Cityhotel Residence)», організована в межах вивчення дисципліни «Харчові добавки, прянощі та приправи» лекторкою д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники досліджують світ ароматів і смаку в ресторанних стравах з гостьовими лекторами 19 вересня 2025