Н У Х Т

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики

22 серпня 2018

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики

У Черкаській обласній державній адміністрації вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному. Переможців привітав і побажав не зупинятися на досягнутих результатах заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв.

Надзвичайно приємно, що серед сімох відзначених – студент групи ПСК-15 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Максим Степаненко.

За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту Максима Зеленського, претендентами на здобуття премії можуть бути молоді люди віком від 14 до 35 років, які проживають на території області, є соціально й громадсько активними та зробили вагомий внесок у розбудову молодіжної політики. Цього року на її одержання претендували 18 кандидатів, з яких обрали 7.

Вітаємо нашого студента! Так тримати!

Опублікований: 22-08-2018
Читайте також:
Міжнародний досвід адаптації до умов сьогодення: вирішення проблемних питань сфери гостинності та туризму

Щорічно у травні, напередодні Дня Києва на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка проводиться науково-практичний захід, який об’єднує науковців, освітян і фахівців-практиків сфери гостинності для обміну досвідом і вирішення актуальних питань сьогодення – Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід адаптації до умов сьогодення: вирішення проблемних питань сфери гостинності та туризму 23 травня 2025

Наукові дискусії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже протягом 89 років, навесні науковці нашого університету та гості відзначають День науки й збираються для представлення нових наукових здобутків на Міжнародній науковій конференції «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».  На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів також працювала секці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 квітня 2023

Про тенденції розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів від експерта служби «SES»

Володіння актуальною інформацією професійного спрямування та її аналіз – важлива складова постійного удосконалення та забезпечення високого рівня освітнього процесу. Саму тому наш університет започаткував і розвиває співпрацю зі службою експертів «SES» (Senior Expert Service, Germany). У рамках цього проекту відбулася чергова лекція досвідченого п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тенденції розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів від експерта служби «SES» 15 березня 2021

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету

З 16 по 20 липня 2019 року працював 3-й літній табір для українських студентів «YOU Camp-Youth, Opportunities, Unity», організований стипендіальною програмою «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука за підтримки Фундації «Coca-Cola». Табір об’єднав 100 активних студентів із різних куточків України, половина з яких із тимчасово переміщених університетів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету 22 липня 2019