Н У Х Т

Викладачі й магістранти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка беруть участь у міжнародних наукових івентах

17 жовтня 2023

Викладачі й магістранти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка беруть участь у міжнародних наукових івентах

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – завідувачка кафедри, доцентка Лариса Шаран, професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка та магістрантка освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» (кафедра технології ресторанної та аюрведичної продукції) Марія Омельченко були запрошені на англомовний семінар-воркшоп «Marketing and event management in restaurant business». Гостьова лекторка – професорка, докторкарка Міхаела Лазовіч із Academy of Applied Studies Belgrade (Сербія).

Захід відбувся за підтримкою LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE і кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету. Він працював у гібридному форматі та зібрав близько 100 учасників із 15-ти міст України та 25-ти навчальних закладів.

Привітали гостей івенту докторка Елізабет Інесон від імені La Fondation pour la Formation Hôtelière та доцентка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ, к.т.н. Катерина Федосова.

На обговорення були винесені актуальні питання сьогодення щодо сфери гостинності та готельно-ресторанного бізнесу. 

Наша магістрантка взяла участь у воркшопі за темою семінару та захистила обрану тему «Marketing Strategies».

Учасники, які успішно представили результати воркшопу за темою семінару отримали відповідні сертифікати.

Наші викладачки й здобувачка освіти вдячні кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ за запрошення й плідну співпрацю!

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
Профдесант НУХТ у гімназії «Академія»

Студенти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування завітали до гімназії «Академія» з метою проведення профорієнтаційної роботи та запрошення учнів із батьками на День відкритих дверей університету 17 листопада. Студенти Євгенія Горобйовська і Діана Бабко познайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія» 16 листопада 2018

Стартувала атестація наукової діяльності закладів вищої освіти

МОН запустило процес державної атестації наукових напрямів вишів, за результатами якої вони вперше зможуть отримати кошти на базове фінансування науки. Відповідна інформація була розміщена на сайті міністерства сьогодні. На цей рік держава передбачила на базове фінансування науки в університетах 100 млн гривень. Кошти зможуть отримати ті виші, яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала атестація наукової діяльності закладів вищої освіти 24 липня 2019

Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У Києві відбулася кругова дегустація португальських вин із 12 виноробних господарств 8 регіонів України, яку відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич. Португалія має одну з найвищих концентрацій локальних сортів винограду (понад 250!), яких не знайти в інших регіонах світу – 2,7 виду ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 вересня 2021

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова). Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця 14 березня 2019