Н У Х Т

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

02 вересня 2020

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

Онлайн твердо увійшов в українське академічне життя (тепер і заочна, і вечірня форми будуть трансформуватися у формат 21 століття). Наші викладачі не стоять осторонь новацій і активно вивчають досвід зарубіжних колег.

Зокрема, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у вебінарі «Можливості та виклики онлайн-навчання», який провів університет ConcordiaUA спільно з університетом штату Колорадо.

Також викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до обговорення смарт-спеціалізації з представниками закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, організованого Українським інститутом міжнародної політики спільно з Директоратом науки та інновацій Міністерства освіти і науки України та Командою підтримки реформ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Серед питань, які зацікавили учасників: ключові етапи розробки смарт-спеціалізації; роль закладів вищої освіти та науково-дослідних установ у розробленні та впровадженні смарт-спеціалізації в Україні; яка інформація необхідна закладам вищої освіти та науково-дослідним установам для більш активного залучення до процесу розроблення та впровадження смарт-спеціалізації; на якому етапі зараз знаходяться українські регіони; переваги та можливості участі для науковців та інноваторів; інструменти для впровадження смарт-спеціалізації в Україні; алгоритм подальших дій для зацікавлених сторін.

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв

Доцентка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП, на якому свою продукцію представили підприємства ТОВ «Київхліб» (м. Біла Церква) та Українсько-Іспанське ТОВ «Урожай». Всього на дегустацію було запропоновано 10 зразків нових видів хлібобулоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв 01 червня 2023

Перша зустріч з професією

Уже традиційно у вересні першокурсники-біотехнологи починають знайомство з майбутньою професією на дисципліні «Вступ до фаху». На одну з лекцій на запрошення лекторки, доцентки Наталії Грегірчак до них завітав випускник кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджер з розвитку персоналу Корпорації «Артеріум» Ігор Ключка. Студенти з цікаві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша зустріч з професією 02 жовтня 2023

Перші кроки в науці

Невід’ємною складової освіти в нашому університеті є наукова діяльність, до якої здобувачі вищої освіти залучаються з перших курсів бакалаврату. Свої перші кроки в науці вони роблять у наукових гуртках, що функціонують на випускових кафедрах. І з самого початку другого семестру, здобувачі активно занурилися у дивовижний і захоплюючий світ наукових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в науці 19 січня 2022

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом 16 листопада 2023