Н У Х Т

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

02 вересня 2020

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

Онлайн твердо увійшов в українське академічне життя (тепер і заочна, і вечірня форми будуть трансформуватися у формат 21 століття). Наші викладачі не стоять осторонь новацій і активно вивчають досвід зарубіжних колег.

Зокрема, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у вебінарі «Можливості та виклики онлайн-навчання», який провів університет ConcordiaUA спільно з університетом штату Колорадо.

Також викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до обговорення смарт-спеціалізації з представниками закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, організованого Українським інститутом міжнародної політики спільно з Директоратом науки та інновацій Міністерства освіти і науки України та Командою підтримки реформ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Серед питань, які зацікавили учасників: ключові етапи розробки смарт-спеціалізації; роль закладів вищої освіти та науково-дослідних установ у розробленні та впровадженні смарт-спеціалізації в Україні; яка інформація необхідна закладам вищої освіти та науково-дослідним установам для більш активного залучення до процесу розроблення та впровадження смарт-спеціалізації; на якому етапі зараз знаходяться українські регіони; переваги та можливості участі для науковців та інноваторів; інструменти для впровадження смарт-спеціалізації в Україні; алгоритм подальших дій для зацікавлених сторін.

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Зміни у трудовому законодавстві у 2022 році – тема нового обговорення третьокурсників

З 24 лютого 2022 року життя українців різко змінилось. Війна принесла багато горя і багато змін: тисячі біженців як зовнішніх, так і внутрішніх; переміщення виробничих потужностей (коли це можливо) із зон бойових дій, втрата робочих місць та підготовлених кадрів і багато-багато іншого. 8 лютого 2023 року на кафедрі економіки і права здобувачі трет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни у трудовому законодавстві у 2022 році – тема нового обговорення третьокурсників 09 лютого 2023

Університет – у ТОП-10 столичних вишів із привабливими контрактними пропозиціями

Вступна кампанія-2018 наближається до завершення. Сьогодні о 18 годині  завершується прийом заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». За даними ДП «Інфоресурс», станом на 9-ту ранку вступники цієї категорії подали трохи більше 817 тисяч електронних заяв. Цього року за к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у ТОП-10 столичних вишів із привабливими контрактними пропозиціями 26 липня 2018

Каскад відкритих онлайн-лекцій на кафедрі маркетингу

Планові відкриті лекції прочитали для студентів викладачки кафедри маркетингу, професорка Лариса Страшинська, доцентки Оксана Данкеєва та Лариса Капінус у режимі веб-конференцій на платформі Zoom. На онлайн-лекціях, крім студентів, були присутні професорсько-викладацький склад кафедри маркетингу та аспіранти.  Відкрита лекція Лариси Страшинської «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Каскад відкритих онлайн-лекцій на кафедрі маркетингу 06 жовтня 2023

Іще одне прощання…

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників із отриманням кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» і присвоєнням кваліфікації «технік-технолог з технології харчування» та побажав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іще одне прощання… 06 лютого 2020