Н У Х Т

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ

30 січня 2020

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету студенти спеціальності 181 «Харчові технології» склали Державний комплексний екзамен.

Директор коледжу Анатолій Палаш привітав випускників із відповідальною подією в їхньому житті. Голова Державної екзаменаційної комісії, завідувач виробництва їдальні ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод» Валентина Рак також привітала студентів і побажала знайти своє місце в професійній діяльності.

Члени Державної екзаменаційної комісії Надія Надточій, Оксана Палаш, Наталія Гайворонська приєдналися до привітань і побажали успіхів студентам.

Студенти при виконанні завдань показали гарні знання, здобуті за період навчання, що стануть основою для  продовження навчання в університеті та для подальшої роботи.

Опублікований: 30-01-2020
Читайте також:
Відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

23 травня 2020 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології. Цього року цей захід проходив у дистанційному режимі з використанням платформи відеоконференцій Zoom і платформи дистанційної освіти Moodle. Після ідентифікації учасників під час відеоконференції, їм був відкритий доступ до виконання олімпіадних завдань з біології на платфо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології 25 травня 2020

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

4 квітня 2023 року працювала секція «Організація готельного та туристичного обслуговування» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Роботу секції відкрила завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 05 квітня 2023

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії

Доцентка Тетяна Петренко 15 листопада 2023 року провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Тема лекції – «Загальна характеристика дисперсних систем, їх класифікація, властивості, методи одержан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії 16 листопада 2023

Науково-педагогічні працівники НУХТ у ініціативі Science at Risk

У вересні 2022 року українські науковці та Національний фонд досліджень України запустили ініціативу Science at Risk, що має на меті підтримку українських вчених, які потерпають через війну. У межах ініціативи створюються white papers (невеликі аналітичні документи), що мають пояснити: яка реальність, що з цією реальністю робити та які дії будуть е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-педагогічні працівники НУХТ у ініціативі Science at Risk 23 січня 2023