Н У Х Т

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня 2024

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Волинського фахового коледжу НУХТ, Полтавського фахового коледжу НУХТ та Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» про наш університет. Вони ознайомили викладачів і здобувачів зі структурою НУХТ, факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Про особливості вступної кампанії у 2024 році та графік проведення НМТ розповів Володимир Захаров. З бакалаврською освітньою програмою «Технології харчування» слухачів ознайомив її гарант, професор Олег Кузьмін. Він надав ґрунтовну інформацію щодо навчання та проходження практичної підготовки у тому числі й за кордоном, можливості самостійного вибору здобувачами своєї освітньої траєкторії, визнання в університеті результатів неформальної освіти, а також працевлаштування випускників освітньої програми.

Здобувачі групи ХЧ-4-2 Денис Фефелов та Анастасія Усенко поділилися досвідом й враженнями від свого студентського життя. Вони розповіли, що до навчального процесу залучаються відомі фахівці ресторанного бізнесу, на факультеті відбувається багато цікавих активностей – кулінарних конкурсів, майстер-класів, воркшопів, де можна «прокачати» набуті під час навчання навички.

Про студентський кампус і життя в ньому, зручне розташування навчальних корпусів та транспортне сполучення між університетом і студмістечком йшлося у розповіді здобувачів групи ХЧ-2-2 Олени Шепелевої та Оксани Кипиш.

Сьогоднішні гості кафедри переконалися, що вступ до нашого університету та навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» дозволить їм отримати поглиблену теоретичну, практичну та науково-дослідну підготовку й незабутньо яскраво провести студентські роки.

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У дружній і творчій атмосфері на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики четвертокурсниками освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології»). Формат захисту у вигляді круглого столу, підготовлені здобувачами презентації дозволили максимально доступно донес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 жовтня 2025

Профком співробітників вітає з новорічними святами!

Шановні колеги! Профком співробітників НУХТ щиро вітає вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Рік, що минає, беззаперечно продемонстрував, що сила нашого народу у його єдності, людяності та патріотизмі. Щодня кожний з нас, на своєму місці наближає перемогу і з кожним днем наша віра тільки зростає. Як і впевненість, що ми обов’язково відновимо мир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників вітає з новорічними святами! 25 грудня 2022

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018

22 липня в Одесі завершився ІІ чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018. На майданчику Центру пляжних видів спорту запеклу боротьбу за престижний трофей вели десять команд із шести регіонів країни. У перший ігровий день команди проводили зустрічі у групах. Наступного дня відповідно до результатів групового етапу спортс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018 23 липня 2018

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – переможці студентського обласного конкурсу

На базі Вінницького коледжу НУХТ відбувся обласний студентський конкурс «Кращий за професією (транспортні дисципліни)», що проводився в рамках роботи обласного методичного об’єднання викладачів транспортних дисциплін коледжів і технікумів Вінниччини. У конкурсі взяли участь команди п’яти навчальних закладів. Конкурсанти змагались у номінаціях: зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – переможці студентського обласного конкурсу 04 червня 2018