Н У Х Т

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня 2024

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Волинського фахового коледжу НУХТ, Полтавського фахового коледжу НУХТ та Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» про наш університет. Вони ознайомили викладачів і здобувачів зі структурою НУХТ, факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Про особливості вступної кампанії у 2024 році та графік проведення НМТ розповів Володимир Захаров. З бакалаврською освітньою програмою «Технології харчування» слухачів ознайомив її гарант, професор Олег Кузьмін. Він надав ґрунтовну інформацію щодо навчання та проходження практичної підготовки у тому числі й за кордоном, можливості самостійного вибору здобувачами своєї освітньої траєкторії, визнання в університеті результатів неформальної освіти, а також працевлаштування випускників освітньої програми.

Здобувачі групи ХЧ-4-2 Денис Фефелов та Анастасія Усенко поділилися досвідом й враженнями від свого студентського життя. Вони розповіли, що до навчального процесу залучаються відомі фахівці ресторанного бізнесу, на факультеті відбувається багато цікавих активностей – кулінарних конкурсів, майстер-класів, воркшопів, де можна «прокачати» набуті під час навчання навички.

Про студентський кампус і життя в ньому, зручне розташування навчальних корпусів та транспортне сполучення між університетом і студмістечком йшлося у розповіді здобувачів групи ХЧ-2-2 Олени Шепелевої та Оксани Кипиш.

Сьогоднішні гості кафедри переконалися, що вступ до нашого університету та навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» дозволить їм отримати поглиблену теоретичну, практичну та науково-дослідну підготовку й незабутньо яскраво провести студентські роки.

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт 22 лютого 2017

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 квітня 2024

Профорієнтаційна зустріч завідувачки Підготовчого відділення зі школярами Баришівки

10 вересня завідувачка Підготовчого відділення Валентина Кудіна відвідала Баришівську загальноосвітню школу I-III ступенів імені Миколи Зерова Баришівської селищної ради, де її гостинно зустрів  директор Сергій Щербак. Він розповів, що в школі три одинадцятих класи, з яких один – математичний і один – біологічний та надав можливість нашій фахивчин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч завідувачки Підготовчого відділення зі школярами Баришівки 13 вересня 2021

Біотехнологічні студії: пригодницький квест коридорами знань

Другий день Біотехнологічних студій був не менш насиченим, ніж перший. Спочатку учасники проєкту завітали до Корпорації «Артеріум». А у другій половині дня повернулись до університету, де у навчальній лабораторії кафедри біотехнології і мікробіології досліджували ферментативну активність пресованих дріжджів із використанням мікрогазометру, а також ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: пригодницький квест коридорами знань 28 березня 2024