Н У Х Т

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня 2024

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Волинського фахового коледжу НУХТ, Полтавського фахового коледжу НУХТ та Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» про наш університет. Вони ознайомили викладачів і здобувачів зі структурою НУХТ, факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Про особливості вступної кампанії у 2024 році та графік проведення НМТ розповів Володимир Захаров. З бакалаврською освітньою програмою «Технології харчування» слухачів ознайомив її гарант, професор Олег Кузьмін. Він надав ґрунтовну інформацію щодо навчання та проходження практичної підготовки у тому числі й за кордоном, можливості самостійного вибору здобувачами своєї освітньої траєкторії, визнання в університеті результатів неформальної освіти, а також працевлаштування випускників освітньої програми.

Здобувачі групи ХЧ-4-2 Денис Фефелов та Анастасія Усенко поділилися досвідом й враженнями від свого студентського життя. Вони розповіли, що до навчального процесу залучаються відомі фахівці ресторанного бізнесу, на факультеті відбувається багато цікавих активностей – кулінарних конкурсів, майстер-класів, воркшопів, де можна «прокачати» набуті під час навчання навички.

Про студентський кампус і життя в ньому, зручне розташування навчальних корпусів та транспортне сполучення між університетом і студмістечком йшлося у розповіді здобувачів групи ХЧ-2-2 Олени Шепелевої та Оксани Кипиш.

Сьогоднішні гості кафедри переконалися, що вступ до нашого університету та навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» дозволить їм отримати поглиблену теоретичну, практичну та науково-дослідну підготовку й незабутньо яскраво провести студентські роки.

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

Думка студентів стосовно організації навчального процесу завжди є важливою для фахівців факультету біотехнології та екологічного контролю. Другий тиждень навчання на факультеті розпочався з анонімного опитування здобувачів. Після нелегкого семестру дистанційного навчання студенти змогли, нарешті сидячи в аудиторії, поділитися з представниками декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю 09 вересня 2021

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології» і випускник структурного підрозділу університету – Вінницького коледжу НУХТ – Андрій Дериш був залучений до участі у профорієнтаційному заході Вінницької області. Вінницький обласний центр зайнятості ініці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента! 27 березня 2019

Здобувачі освіти обговорюють харчову безпеку у ЄС

Здобувачі-магістранти освітньо-професійних програм «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» і «Промислова та фармацевтична біотехнологія» долучилися до обговорення цікавої й актуальної теми «Харчова безпека у ЄС». Гостьову лекцію у рамках дисципліни «Екологічна політика та технічне регулювання у ЄС» для магістрантів факультету біотехнології та еколог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти обговорюють харчову безпеку у ЄС 30 травня 2024

Останній рубіж магістрів-біотехнологів

26 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології продовжили захищати кваліфікаційні магістерські роботи студенти денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізаціями «Промислова біотехнологія», «Фармацевтична біотехнологія» та «Екологічна біотехнологія та біоенергетика». Екзаменаційна комісія засідала у дві з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж магістрів-біотехнологів 28 лютого 2018