Н У Х Т

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти

23 жовтня 2023

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у дводенному навчанні, присвяченому медичним питанням, що перевернуло звичний спосіб мислення та надало новий рівень розуміння медичних питань.

Тематика навчання на цьому інтенсиві була безперечно важливою та актуальною. Його учасники навчались різним аспектам медичної допомоги, вивчали методику оцінювання стану постраждалих за алгоритмом AVPU, дізналися про алгоритм MARCH для надання допомоги при травмах, освоїли основи серцево-легеневої реанімації та першої допомоги у надзвичайних ситуаціях. Ці знання стали справжньою скарбницею, відкриваючи нові можливості для співпраці та дослідження в медичній і харчовій галузях.

За допомогою цього навчання викладачі отримали можливість збагатити своє розуміння процесу надання медичної допомоги, що, незважаючи на віддаленість від їхньої звичної галузі, має важливе значення для розроблення безпечних і корисних харчових продуктів. Наприклад, знання алгоритму MARCH допомагає у вдосконаленні процедур забезпечення безпеки під час виробництва та зберігання харчових продуктів, що стає критичним завданням для галузі оздоровчих продуктів.

Усвідомлення методів серцево-легеневої реанімації відкриває нові можливості для розроблення продуктів, спрямованих на покращення серцево-судинного здоров'я споживачів. Знання процедур надання першої допомоги при травмах стає важливим аспектом забезпечення безпеки під час виробництва харчових продуктів, особливо в умовах ризику.

Така подорож у світ медицини служить прикладом того, як ми можемо виходити за рамки наших звичайних знань і сприймати різноманітність знань як запоруку новаторських відкриттів. Цей досвід підкреслює потужність логістичного навчання та показує, що міждисциплінарні співпраця та обмін знаннями можуть привести до справжніх революцій у науці та технологіях.

Викладачі висловлюють щиру подяку організаторам цього навчання. Їхні зусилля створили можливість поглибити їх знання та відкрити нові горизонти. Цей досвід стане безцінним додатком до професійної практики і наукових досліджень, і викладачі сподіваються бачити більше подібних ініціатив у майбутньому.

Опублікований: 23-10-2023
Читайте також:
Викладачі університету активно долучаються до профорієнтації випускників шкіл

До профорієнтації випускників шкіл активно долучаються і викладачі не випускових кафедр університету. 1 листопада 2021 року старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Малик відвідала середню загальноосвітню школу №35 Святошинського району м. Києва. Викладачка поспілкувалася з керівництвом навчального закладу, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету активно долучаються до профорієнтації випускників шкіл 04 листопада 2021

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

Згідно з програмою проведення ознайомлювально-виробничої практики студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач організували поїздку на ТОВ «Катеринопільський елеватор». Підприємство знах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі 28 січня 2019

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 жовтня відбувся гостьовий лекторій для студентів-першокурсників у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» від стейкхолдера, начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової. «Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 08 жовтня 2020

Завершується переведення магістрантів-контрактників на бюджет

Приймальна комісія університету завершує переведення на бюджетну форму навчання студентів, зарахованих на контракт до магістратури. Право переведення на бюджет в обов’язковому порядку мають діти загиблих військових, поліцейських, учасників Революції Гідності, полонених і ветеранів. Також правом переведення на бюджет у разі наявності вакантних міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується переведення магістрантів-контрактників на бюджет 30 серпня 2024