Н У Х Т

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

19 липня 2021

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету.

Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинками, виробленими з вітчизняних сортів винограду. Комісією були одноголосно затверджені 27 зразків, які винороби надали для оцінювання.

Поява нових вин і напоїв на основі вина – завжди свято для українського виноробства.

Пам’ятаймо, що у процес народження кожного нового зразка виноробної продукції винороби вкладають свою невтомну працю, велике бажання і частинку душі. Тож вітаємо підприємства, які збагатили нас розкішною виноробною продукцією: Шато Чизай Cotnar Hills Vineyard, ЗЛГЗ «Златогор», «Шампань України», Вина Запоріжжя. Бажаємо натхнення, нових успіхів і процвітання українському вину! 

Опублікований: 19-07-2021
Читайте також:
До вирішення проблем виробничих підприємств та інжинірингових компаній долучаються викладачі університету

У рамках проекту aCampus вийшла біла книга «Інтегрування систем керування підприємством та виробництвом. Сучасний стан та стандарти» за авторством викладачів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександра Пупени, Романа Міркевича, Олега Клименка та Альони Шишак. Ефективна робота виробничого підприємства можлива тільк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вирішення проблем виробничих підприємств та інжинірингових компаній долучаються викладачі університету 16 січня 2020

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі старшокурсниками Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ. Завдяки цій зустрічі майбутні випускники дізналися про усі переваги подальшого навчання в нашому університеті для здобуття кваліфі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників 13 лютого 2018

Cinemas and Movies на черговому засіданні Еnglish speaking club

Кінематограф – великий винахід, який справив величезний вплив на формування світогляду людини. Кіно в нашому житті виконує освітню та розважальну функції, воно може надихати нас, лякати, веселити і засмучувати. Тому, кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела одразу два чергових засідання Еnglish speaking club на тему «Cinem...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cinemas and Movies на черговому засіданні Еnglish speaking club 08 квітня 2019

Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Січ. Козаччина. Легендарне минуле нашого народу. Це про неї Микола Гоголь писав: «Так ось, вона Січ! Ось же, гніздо, звідки вилітають усі ці горді й дужі, як леви. Ось звідки розливаються воля й козацтво на всю Україну». Споконвіку Україна пишалася своїми козаками, які її любили, як неньку, величали і захищали в усі часи, коли загрожувала небезпек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 12 жовтня 2018