У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету.
Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинками, виробленими з вітчизняних сортів винограду. Комісією були одноголосно затверджені 27 зразків, які винороби надали для оцінювання.
Поява нових вин і напоїв на основі вина – завжди свято для українського виноробства.
Пам’ятаймо, що у процес народження кожного нового зразка виноробної продукції винороби вкладають свою невтомну працю, велике бажання і частинку душі. Тож вітаємо підприємства, які збагатили нас розкішною виноробною продукцією: Шато Чизай Cotnar Hills Vineyard, ЗЛГЗ «Златогор», «Шампань України», Вина Запоріжжя. Бажаємо натхнення, нових успіхів і процвітання українському вину!