Н У Х Т

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

06 лютого 2017

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Отож студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Катерина Климук, Дмитро Штуль, Світлана Антонюк, Олесь Сідіченко, Павло Матвійчук і Максим Бондаренко обрали для проходження практики  ПрАТ «Київський маргариновий завод». 

Головний технолог Оксана Зайченко привітно зустріла практикантів і пояснила план проходження практики, після чого познайомила їх із роботою підприємства.

Студенти дізналися про потужність підприємства, історію його заснування та особливості технологій і стадії виробництва продукції.

КМЗ збудований і введений в експлуатацію у 1949 році, а нині має виробничу потужність 6 тисяч тонн маргарину і 0,5 тисяч тонн майонезу на рік.

На території Київського маргаринового заводу функціонують 13 ділянок, із яких чотири – виробничі – маргаринова, майонезна, рафінаційна та олієзливна станція.

Впроваджуючи інновації, на заводі дбайливо ставляться до традицій виробництва. Традиційно майонез Київського маргаринового заводу не містить крохмалю і виготовляється за класичною технологією. Виробництво столового маргарину також залишається одним із головних напрямків у діяльності підприємства. Тож у наших студентів є всі умови, аби ґрунтовно підкріпити практикою здобуті в університеті теоретичні знання.

Опублікований: 06-02-2017
Читайте також:
Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства активно працюють над удосконаленням технологічних процесів виробництва ректифікованого спирту і біопалива для впровадження інноваційних енергоощадних технологій. У цих питаннях наші фахівці тісно й плідно співпрацюють із виробничниками. На провідних підприємствах галузі вони апробуют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв 12 лютого 2021

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету

15 листопада студенти  третього курсу спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали Київ із метою ознайомлення з організацією вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету 18 листопада 2019

Здобувачі англомовних груп кафедри економіки і права вражають рівнем кваліфікаційних робіт

На кафедрі економіки і права відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів, що навчалися в англомовних групах за спеціальністю 051 Економіка, освітніми програмами «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Екзаменаційна комісія та присутні відзначили продемонстровані здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» глиб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі англомовних груп кафедри економіки і права вражають рівнем кваліфікаційних робіт 18 червня 2024

Вступ до НУХТ – крок в успішне майбутнє!

27 лютого 2021 р. доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда провела профорієнтаційну роботу зі слухачами підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Фахівчиня розповіла про переваги навчання саме в нашому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до НУХТ – крок в успішне майбутнє! 01 березня 2021