Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

25 листопада 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП».

Під час освітнього онлайн-івенту гостьова спікерка – керівниця відділу контролю якості Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП», членкиня журі конкурсу «Food Industry Solutions», випускниця освітньої програми «Якість, стандартизація і сертифікація» Ольга Сєрова висвітлила питання щодо особливостей управління внутрішніми і зовнішніми логістичними процесами на потужностях ПрАТ «МХП» та їхнього впливу не тільки на безпечність харчових продуктів, а й взагалі безпеки кожного споживача. 

На ПрАТ «МХП» логістичні перевезення поділяють на експортні, операційні, виробничі. Експортна логістика забезпечується власною експедиторською компанією, що опікується безпечністю постачання виробленої продукції за кордон. Операційну логістику здійснюють 10 розподільчих центрів, які функціонують у регіонах та на яких упроваджені системи управління безпечністю, що базуються на принципах НАССР. Виробнича логістика – забезпечення всіх етапів і процесів виробництва сировиною, напівфабрикатами тощо. Також фахівчиня зупинилась на питаннях безпечного функціонування як логістичних центрів, так і забезпечення постачання до споживача безпечної харчової продукції.

Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції, здобувачі освітньої програми та присутні викладачі кафедри експертизи харчових продуктів мали можливість поставити запитання, на які фахівчиня у сфері логістики харчових продуктів надала аргументовані відповіді.

Організувала гостьовий лекторій від зовнішнього стейкхолдера гарантка освітньої програми, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів, лекторка навчальної дисципліни Світлана Усатюк.

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1». Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами 14 лютого 2018

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії!

Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 серпня 2025

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

Днями у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації». З вітальним словом від нашого університету до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри технології оздоровчих п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування 26 травня 2025