Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

25 листопада 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП».

Під час освітнього онлайн-івенту гостьова спікерка – керівниця відділу контролю якості Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП», членкиня журі конкурсу «Food Industry Solutions», випускниця освітньої програми «Якість, стандартизація і сертифікація» Ольга Сєрова висвітлила питання щодо особливостей управління внутрішніми і зовнішніми логістичними процесами на потужностях ПрАТ «МХП» та їхнього впливу не тільки на безпечність харчових продуктів, а й взагалі безпеки кожного споживача. 

На ПрАТ «МХП» логістичні перевезення поділяють на експортні, операційні, виробничі. Експортна логістика забезпечується власною експедиторською компанією, що опікується безпечністю постачання виробленої продукції за кордон. Операційну логістику здійснюють 10 розподільчих центрів, які функціонують у регіонах та на яких упроваджені системи управління безпечністю, що базуються на принципах НАССР. Виробнича логістика – забезпечення всіх етапів і процесів виробництва сировиною, напівфабрикатами тощо. Також фахівчиня зупинилась на питаннях безпечного функціонування як логістичних центрів, так і забезпечення постачання до споживача безпечної харчової продукції.

Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції, здобувачі освітньої програми та присутні викладачі кафедри експертизи харчових продуктів мали можливість поставити запитання, на які фахівчиня у сфері логістики харчових продуктів надала аргументовані відповіді.

Організувала гостьовий лекторій від зовнішнього стейкхолдера гарантка освітньої програми, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів, лекторка навчальної дисципліни Світлана Усатюк.

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

6-7 березня 2018 року відбулася четверта всесвітня Twitter-конференція «RSC Twitter Poster Conference 2018», організована за сприяння Британського Королівського хімічного товариства (Royal Society of Chemistry - RSC). Захід демонструє все більшу прихильність фахівців до нового формату оприлюднення наукових результатів, і набув великої популярності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 12 березня 2018

Ділова гра як практична складова навчального процесу

Із метою підготовки висококваліфікованих фахівців, викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ роблять навчальний процес більш насиченім і цікавим, застосовуючи сучасні активні методи навчання: аналіз і моделювання ситуацій, кейси, ділові ігри, залучаючи представників бізнесу та проводячи заняття на підприємствах. Ось і у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра як практична складова навчального процесу 19 жовтня 2020

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023