Н У Х Т

В історію одного з найвідоміших напоїв у світі поринули другокурсники

15 лютого 2022

В історію одного з найвідоміших напоїв у світі поринули другокурсники

Кожного року двері музеїв відчиняються тисячам щасливчиків, але карантин вносить свої корективи.

Унікальний формат від Музею Coca-Cola в Україні дозволив здобувачам групи БТ-2-4 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри фізики Інною Гуцало не втратити свій шанс поринути в історію одного з найвідоміших напоїв у світі.

Музей запропонував новий формат знайомства з виробництвом Кока-Кола – онлайн-тур. На відвідувачів чекала пряма трансляція з Музею на Youtube, віртуальна подорож виробництвом, час на запитання-відповіді та можливість отримати унікальні подарунки. Під час екскурсії вони побачили унікальну колекцію пляшок з усього світу, а також дізналися секрети основного інгредієнта улюблених напоїв. 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Комісія у складі доцентки, к.т.н. Олени Подобій (голова) і доценток, к.х.н. Світлани Ковальової та Тетяни Бойчук обрала переможців. 1 місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 07 квітня 2021

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ

З нагоди відзначення в Україні Дня Героїв Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі нашого університету 20 лютого відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні. Участь у заходах Свалявського технічного коледжу НУХТ взяли учасники цих подій-свалявчани Іван Штулера та Іван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ 21 лютого 2018

Виробничий досвід для майбутніх технологів

23 травня на запрошення Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» студенти груп МО-3-2 та МЯ-3-1 разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцентом Оксаною Кочубей-Литвиненко, заступником директора, доцентом Анастасією Пухляк і викладачами кафедри технології молока та молочних продуктів: зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничий досвід для майбутніх технологів 24 травня 2018

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завдяки співпраці зі Словацьким сільськогосподарським університетом у м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва, PhD Еви Іванісової. Тема лекції стосувалася одного з найпопулярніш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2023