Кожного року двері музеїв відчиняються тисячам щасливчиків, але карантин вносить свої корективи.
Унікальний формат від Музею Coca-Cola в Україні дозволив здобувачам групи БТ-2-4 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри фізики Інною Гуцало не втратити свій шанс поринути в історію одного з найвідоміших напоїв у світі.
Музей запропонував новий формат знайомства з виробництвом Кока-Кола – онлайн-тур. На відвідувачів чекала пряма трансляція з Музею на Youtube, віртуальна подорож виробництвом, час на запитання-відповіді та можливість отримати унікальні подарунки. Під час екскурсії вони побачили унікальну колекцію пляшок з усього світу, а також дізналися секрети основного інгредієнта улюблених напоїв.