Н У Х Т

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

18 жовтня 2023

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

17 жовтня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся методичний семінар. Його мета – підвищення якості навчально-виховного процесу та ознайомлення з новими формами і методами підготовки до занять.

Доповідали доцентки Інна Форостюк, Ганна Бойко та старша викладачка Людмила Юрчук.

Інна Форостюк поділилася корисними методами використання чату GPT для роботи з матеріалом з платформи  YouTube та прикладами їх застосування на заняттях з іноземної мови.

Ганна Бойко дослідила сучасний стан формування англомовної компетентності в професійно-орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій.

Людмила Юрчук доповіла про використання технології критичного мислення при формуванні комунікативної компетенціїї на заняттях з англійської мови. Здатність критично мислити – те, що очікується від випускників закладів вищої освіти. Основною метою роботи є вивчення методів і принципів розвитку та використання навичок критичного мислення на заняттях з іноземної мови. Здобувачі, які використовують критичне мислення, краще засвоюють іноземну мову. Стратегії критичного мислення дають здобувачам можливість аналізувати та обробляти інформацію різноманітними способами тощо.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені

Нещодавно у Кракові (Польща) відбулася V міжнародна конференція «Strategies toward Green Deal Implementation Water, Raw Materials & Energy in Green Transition», присвячена обговоренню ключових аспектів реалізації європейського зеленого курсу (Green Deal), зокрема в таких сферах, як управління водними ресурсами, сталий видобуток сировини та пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені 09 грудня 2024

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

14 квітня відбулося чергове засідання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, яке проходило на платформі Zoom. У порядку денному засідання були питання щодо стану наповнення навчальних курсів на платформі дистанційного навчання, у тому числі і силабусів дисциплін; про підсумки екзаменаційної сесії у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 квітня 2020

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології

«Того, про що не написано – не існує», про цей головний девіз GMP розповіла здобувачам 4 курсу випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджерка (з навчання та розвитку персоналу) служби навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат» Катерина Покойовець. Катерина розповіла про історію створення компанії «Артеріум», про партнерів кор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології 29 жовтня 2021

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 лютого 2019