Н У Х Т

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

18 жовтня 2023

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

17 жовтня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся методичний семінар. Його мета – підвищення якості навчально-виховного процесу та ознайомлення з новими формами і методами підготовки до занять.

Доповідали доцентки Інна Форостюк, Ганна Бойко та старша викладачка Людмила Юрчук.

Інна Форостюк поділилася корисними методами використання чату GPT для роботи з матеріалом з платформи  YouTube та прикладами їх застосування на заняттях з іноземної мови.

Ганна Бойко дослідила сучасний стан формування англомовної компетентності в професійно-орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій.

Людмила Юрчук доповіла про використання технології критичного мислення при формуванні комунікативної компетенціїї на заняттях з англійської мови. Здатність критично мислити – те, що очікується від випускників закладів вищої освіти. Основною метою роботи є вивчення методів і принципів розвитку та використання навичок критичного мислення на заняттях з іноземної мови. Здобувачі, які використовують критичне мислення, краще засвоюють іноземну мову. Стратегії критичного мислення дають здобувачам можливість аналізувати та обробляти інформацію різноманітними способами тощо.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі

Здобувачі-біотехнологи 4 курсу в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» провели дослідження по визначенню санітарно-мікробіологічного стану лабораторії та оточуючих приміщень. Пройшов час, і тепер вони мають результати своїх аналізів. На минулому занятті методом седиментації були зроблені посі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі 10 жовтня 2022

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором 21 жовтня 2024

Генетика в онлайн-режимі

У студентів третього курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» у режимі відеоконференції на платформі Zoom відбулася лекція з дисципліни «Генетика». Доцент Оксана Скроцька у доступній формі пояснила студентам особливості розташування генів у хромосомах, яким чином вимірюють відстань між генами та від чого залежить сила зчеплення між ними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генетика в онлайн-режимі 23 вересня 2020

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу

Два дні тривали захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеню «бакалавр» четвертокурсниками спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». На розсуд Екзаменаційної комісії, яку очолив завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Леонід Чернелевський, були представлені результати досліджень щодо обліков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу 25 червня 2020