Н У Х Т

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

18 жовтня 2023

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

17 жовтня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся методичний семінар. Його мета – підвищення якості навчально-виховного процесу та ознайомлення з новими формами і методами підготовки до занять.

Доповідали доцентки Інна Форостюк, Ганна Бойко та старша викладачка Людмила Юрчук.

Інна Форостюк поділилася корисними методами використання чату GPT для роботи з матеріалом з платформи  YouTube та прикладами їх застосування на заняттях з іноземної мови.

Ганна Бойко дослідила сучасний стан формування англомовної компетентності в професійно-орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій.

Людмила Юрчук доповіла про використання технології критичного мислення при формуванні комунікативної компетенціїї на заняттях з англійської мови. Здатність критично мислити – те, що очікується від випускників закладів вищої освіти. Основною метою роботи є вивчення методів і принципів розвитку та використання навичок критичного мислення на заняттях з іноземної мови. Здобувачі, які використовують критичне мислення, краще засвоюють іноземну мову. Стратегії критичного мислення дають здобувачам можливість аналізувати та обробляти інформацію різноманітними способами тощо.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Підсумки й плани на останньому в навчальному році засіданні вченої ради університету

27 червня відбулося останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення нагрудного знаку «За академічні заслуги» професорові кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій сист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки й плани на останньому в навчальному році засіданні вченої ради університету 27 червня 2019

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 грудня свої сертифікати, що підтверджують успішне завершення навчання, отримали випускники чотирьох сертифікатних програм – «Харчові технології», «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», «Косметологія» і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Винуватців свята тепло привітали проректор з науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання 20 грудня 2019

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Отож студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Катерина Климук, Дмитро Штуль, Світлана Антонюк, Олесь Сідіченко, Павло Матвійчук і Максим Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи 06 лютого 2017

Відбувся науковий семінар аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження якості і безпечності утворення акриламіду в формованих картопляних чіпсах збагачених харчовими волокнами» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса Чіпси – по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся науковий семінар аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2018