Н У Х Т

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 травня 2020

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже другий місяць в умовах карантину здобувачі вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» продовжують вивчати дисципліну «Науково-дослідницький практикум».

Згідно з розкладом навчальних занять, здобувачі виконували завдання на тему «Обґрунтування розроблених/удосконалених технологій або продуктів» із метою узагальнення та закріплення знань і навичок, набутих під час  виконання лабораторних робіт.

На сайті дистанційного навчання нашого університету вони ознайомилися з порядком виконання роботи та основними завданнями до неї.

У ході виконання завдання кожний здобувач надав наукове обґрунтування розробленим або удосконаленим технологіям, згідно з індивідуальною темою наукової роботи. Вони обґрунтували доцільність використання запропонованої сировини та харчових добавок, переваги розроблених технологій та представили фотографії виробів. Окрім того, надали рекомендації щодо подальшого впровадження нових технологій і виробів.

Результати проведених досліджень, здобувачі надсилали на сайт дистанційного навчання у вигляді звіту, який оцінювали викладачі дисципліни, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко.

Опублікований: 18-05-2020
Читайте також:
Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

Уже не перший рік викладачі кафедри харчової хімії нашого університету проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Цього року перший лекторій відбувся 13 листопада і розпочався із зустрічі з минулорічними слухачами, а нині вже успішними здобувачами освіти нашого університету Надією Магден (група ХТ-1-13), Віталієм Кияницею (група ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон 15 листопада 2021

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова

6 травня 2025 року доктор технічних наук, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін прочитав гостьову лекцію на тему «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції – системи HACCP» магістрантам Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у межах вивчення ними дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова 07 травня 2025

Використання ІТ-технологій в освітньому процесі вивчають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи удосконалюють свої професійні компетенції.  Зокрема, доцент Олександр Люлька пройшов онлайн-навчання для координаторів курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» від експертів Product IT Foundation for Education та компанії Genesis. Product IT Foundation for Education (PFE) – громадська організація, ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання ІТ-технологій в освітньому процесі вивчають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. 20 вересня 2022