Н У Х Т

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

16 травня 2022

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва авторського морозива в Україні.

Массімо Джеларті розказав про історію створення власного бізнесу. Саме прагнення вийти за межі стандартного мислення та способу життя дало поштовх до створення оригінального і цікавого комерційного проєкту у сфері виробництва авторського морозива – студії авторського морозива GELARTY.

Слід відзначити, що ексклюзивні види морозива з виключно натуральних і доволі нетрадиційних інгредієнтів знайшли визнання не тільки в Україні, але й у світі. Так, вперше в історії нашої країни українська команда Gelarty взяла участь у Чемпіонаті світу з авторського морозива в італійському містечку Ріміні, де посіла 10 місце зі 109 команд, які подали заявку на участь.

Аудиторію особливо зацікавили питання з історії морозива, а також детальне ознайомлення з асортиментом авторського морозива, інноваційними способами його виробництва, рецептурним складом.  Особливий акцент гість зробив на перспективності розвитку в Україні власного бізнесу з виробництва авторського морозива, маркетингу та подальшому розвитку цієї сфери економічної діяльності у період повоєнного відновлення країни. Під час лекції було проведено конкурс на знання історії і технології морозива. Переможці отримають набори з авторським морозивом нового асортименту.

Викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні Массімо Джеларті за цікаву лекцію і сподіваються на подальші плідні й творчі зустрічі, які підвищують рівень фахової підготовки технологів за спеціальністю «Харчові технології»!

Опублікований: 16-05-2022
Читайте також:
НУХТ – №1 серед винахідників!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) підвело підсумки винахідницької діяльності за перший квартал 2020 року. У статистичному збірнику «Промислова власність у цифрах» представлені основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – №1 серед винахідників! 29 липня 2020

Філософія органік!

Випускниця магістратури НУХТ, а нині – начальниця відділу контролю якості продукції АФ «Поле» Вікторія Павловська прочитала лекцію для магістрантів І курсу, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція була присвячена виробництву та сертифікації органічної продукції, яка розглядається в рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Філософія органік! 11 квітня 2023

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості та 135-річниці заснування Національного університету харчових технологій в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося свято «Смаколика». Учасники свята запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десерті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 жовтня 2019

Змістовна зустріч з батьками школярів

19 вересня 2024 року у школі № 170 І-ІІІ ступенів Оболонського району м. Києва відбулися батьківські збори учнів старших класів. Привітати батьків вчителі школи запросили саме наш університет. Методистка Підготовчого відділення Маргарита Панасевич разом із завідувачем кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, д.т.н. проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовна зустріч з батьками школярів 20 вересня 2024