Н У Х Т

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

26 грудня 2024

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Екзаменаційна комісія у складі професорки кафедри Тетяни Сильчук, доценток Ольги Пушки і Ольги Дульки та голови комісії, директорки управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр», готель Hilton Kyiv Антоніни Форостяної дала схвальні відгуки щодо кваліфікаційних робіт.

Магістранти на високому рівні презентували свої роботи. Апробація результатів їх наукових досліджень підтверджувалася опублікованими статтями у фахових і закордонних виданнях, тезами і матеріалами доповідей міжнародних і всеукраїнських конференцій, актами впровадження в умовах закладів ресторанного господарства засобів розміщення.

Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність засвоєних компетентностей випускників вимогам стандарту вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Тепло вітали випускників із присвоєнням освітньої кваліфікації магістра з готельно-ресторанної справи завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, наукові керівники, весь науково-педагогічний колектив, члени екзаменаційної комісії та її очільниця Антоніна Форостяна. Колектив кафедри щиро вдячний пані Антоніні і колективу готелю Hilton Kyiv за багаторічну співпрацю з підготовки компетентних і конкурентоспроможних фахівців для готельно-ресторанного господарства.

Серед цьогорічних випускників – відмінниці навчання Анна Марчанчин і Ольга Козаченко, відмінниця навчання і стипендіатка Президента України Анна Нечипорук, відмінниця навчання і номінантка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Широбокова, найкращий плавець факультету Сергій Клочко, який здобував тільки «золото» університетських змагань, чарівна ведуча університетських і факультетських заходів, талановита вокалістка, бронзова призерка Фестивалю-конкурсу української пісні-2024 Вікторія Доктор, голова студентської ради гуртожитку №3 2022-2023 н.р. Микола Бобак, талановитий вокаліст, автор пісень, харизматичний ведучий і актор Роман Сильчук. Приклад Романа доводить, що потрібно йти за своєю мрією, адже тільки півтора роки тому він почав займатися вокалом у Народній студії естрадного співу НУХТ, і цього року став срібним призером Фестивалю-конкурсу української пісні-2024.

Під час навчання випускники проходили практичну підготовку у кращих закладах сфери гостинності України і у Республіці Болгарія, що дозволило їм визначитися з професійною реалізацією – і завершують навчання на посадах управителів, менеджерів, фахівців засобів розміщення і ресторанних підприємств, власників бізнесів.

Найголовніша цінність кафедри – здобувачі освіти і тепер уже випускники!

Колектив кафедри вітає своїх магістрів зі здобуттям магістерського ступеня вищої освіти, пишається їх високими освітніми, професійними, творчими і особистими досягненнями та бажає успішного працевлаштування, кар’єрного зростання, особистого розвитку, міцного здоров’я, благополуччя під мирним українським небом!

Ваші викладачі завжди чекатимуть вас у рідній Alma Mater, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка!

Дякуємо Захисникам і Захисницям за можливість нашим студентам здобувати вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 26-12-2024
Читайте також:
Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася захоплююча та інформативна відкрита лекція, присвячена важливій темі в галузі харчової промисловості – використанню консервантів, антиоксидантів та антибіотиків у виробництві харчових продуктів. Доцентка кафедри Світлана Камінська представила здобувачам групи ОП-4-7 матеріал, в якому традиційні м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів 07 лютого 2024

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт»

Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» зробили свій перший крок у професійному напрямку, взявши участь у грантовому конкурсі «Кар'єрний старт». З 2 січня 2025 року вони працевлаштовані в компанію ТОВ «CеDеPе» у м. Львів, де опановують нові практичні навички бухгалтерії, працюючи на платформі для ведення б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт» 15 січня 2025

Надзвичайні враження харківських ліцеїстів у НУХТ

За надзвичайними враженнями та зарядом бадьорості учні 7 класу Харківського наукового ліцею «Обдарованість» на осінніх канікулах приїхали до столиці. Серед заходів, що складали програму візиту, було передбачено знайомство з нашим університетом. Ряд профорієнтаційних заходів і безпосереднє спілкування з гостями здійснювали викладачі кафедри техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надзвичайні враження харківських ліцеїстів у НУХТ 05 листопада 2024

Інновації, що формують стале майбутнє

Формування екологічного світогляду – надважливе завдання, яке ставлять перед собою усі викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, адже саме він є запорукою сталого розвитку майбутнього суспільства. Збереження й розвиток людства в цілому стає можливим лише за умови комплексного розв’язання екологічних проблем, включаючи проблему накопичення ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації, що формують стале майбутнє 14 вересня 2020