Н У Х Т

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

26 грудня 2024

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Екзаменаційна комісія у складі професорки кафедри Тетяни Сильчук, доценток Ольги Пушки і Ольги Дульки та голови комісії, директорки управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр», готель Hilton Kyiv Антоніни Форостяної дала схвальні відгуки щодо кваліфікаційних робіт.

Магістранти на високому рівні презентували свої роботи. Апробація результатів їх наукових досліджень підтверджувалася опублікованими статтями у фахових і закордонних виданнях, тезами і матеріалами доповідей міжнародних і всеукраїнських конференцій, актами впровадження в умовах закладів ресторанного господарства засобів розміщення.

Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність засвоєних компетентностей випускників вимогам стандарту вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Тепло вітали випускників із присвоєнням освітньої кваліфікації магістра з готельно-ресторанної справи завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, наукові керівники, весь науково-педагогічний колектив, члени екзаменаційної комісії та її очільниця Антоніна Форостяна. Колектив кафедри щиро вдячний пані Антоніні і колективу готелю Hilton Kyiv за багаторічну співпрацю з підготовки компетентних і конкурентоспроможних фахівців для готельно-ресторанного господарства.

Серед цьогорічних випускників – відмінниці навчання Анна Марчанчин і Ольга Козаченко, відмінниця навчання і стипендіатка Президента України Анна Нечипорук, відмінниця навчання і номінантка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Широбокова, найкращий плавець факультету Сергій Клочко, який здобував тільки «золото» університетських змагань, чарівна ведуча університетських і факультетських заходів, талановита вокалістка, бронзова призерка Фестивалю-конкурсу української пісні-2024 Вікторія Доктор, голова студентської ради гуртожитку №3 2022-2023 н.р. Микола Бобак, талановитий вокаліст, автор пісень, харизматичний ведучий і актор Роман Сильчук. Приклад Романа доводить, що потрібно йти за своєю мрією, адже тільки півтора роки тому він почав займатися вокалом у Народній студії естрадного співу НУХТ, і цього року став срібним призером Фестивалю-конкурсу української пісні-2024.

Під час навчання випускники проходили практичну підготовку у кращих закладах сфери гостинності України і у Республіці Болгарія, що дозволило їм визначитися з професійною реалізацією – і завершують навчання на посадах управителів, менеджерів, фахівців засобів розміщення і ресторанних підприємств, власників бізнесів.

Найголовніша цінність кафедри – здобувачі освіти і тепер уже випускники!

Колектив кафедри вітає своїх магістрів зі здобуттям магістерського ступеня вищої освіти, пишається їх високими освітніми, професійними, творчими і особистими досягненнями та бажає успішного працевлаштування, кар’єрного зростання, особистого розвитку, міцного здоров’я, благополуччя під мирним українським небом!

Ваші викладачі завжди чекатимуть вас у рідній Alma Mater, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка!

Дякуємо Захисникам і Захисницям за можливість нашим студентам здобувати вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 26-12-2024
Читайте також:
Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» поспілкувалися з гаранткою

Традиційно на початку навчання відбулася перша зустріч магістрантів, які вступили на навчання за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», з гаранткою освітньої програми, професоркою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Білик і членами робочої групи освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» поспілкувалися з гаранткою 09 вересня 2025

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету пропонують користувачам для ознайомлення оновлену версію електронної бібліотеки Національного університету харчових технологій. Ресурс має нові розширені можливості пошукового апарату за параметрами: кафедра, дисципліна, спеціальність, номер електронних методичних вказівок. Наразі цей ресурс працю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції 06 липня 2021

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю

30 серпня відбулася довгоочікувана для першокурсників урочиста подія – посвята у студенти факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Під час урочистої частини посвяти до привітального слова долучилися: деканка факультету Наталія Грегірчак, яка привітала першачків із початком дорослого життя та розповіла про особливості навчання в ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю 30 серпня 2021

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету

16 грудня 2021 року в дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Відповідно до порядку денного першими розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань і обрання на посади за конкурсом. Претендентів представила вчена секретарка Наталія Ткачук. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції клопотала про присвоє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету 16 грудня 2021