Н У Х Т

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

26 грудня 2024

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Екзаменаційна комісія у складі професорки кафедри Тетяни Сильчук, доценток Ольги Пушки і Ольги Дульки та голови комісії, директорки управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр», готель Hilton Kyiv Антоніни Форостяної дала схвальні відгуки щодо кваліфікаційних робіт.

Магістранти на високому рівні презентували свої роботи. Апробація результатів їх наукових досліджень підтверджувалася опублікованими статтями у фахових і закордонних виданнях, тезами і матеріалами доповідей міжнародних і всеукраїнських конференцій, актами впровадження в умовах закладів ресторанного господарства засобів розміщення.

Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність засвоєних компетентностей випускників вимогам стандарту вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Тепло вітали випускників із присвоєнням освітньої кваліфікації магістра з готельно-ресторанної справи завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, наукові керівники, весь науково-педагогічний колектив, члени екзаменаційної комісії та її очільниця Антоніна Форостяна. Колектив кафедри щиро вдячний пані Антоніні і колективу готелю Hilton Kyiv за багаторічну співпрацю з підготовки компетентних і конкурентоспроможних фахівців для готельно-ресторанного господарства.

Серед цьогорічних випускників – відмінниці навчання Анна Марчанчин і Ольга Козаченко, відмінниця навчання і стипендіатка Президента України Анна Нечипорук, відмінниця навчання і номінантка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Широбокова, найкращий плавець факультету Сергій Клочко, який здобував тільки «золото» університетських змагань, чарівна ведуча університетських і факультетських заходів, талановита вокалістка, бронзова призерка Фестивалю-конкурсу української пісні-2024 Вікторія Доктор, голова студентської ради гуртожитку №3 2022-2023 н.р. Микола Бобак, талановитий вокаліст, автор пісень, харизматичний ведучий і актор Роман Сильчук. Приклад Романа доводить, що потрібно йти за своєю мрією, адже тільки півтора роки тому він почав займатися вокалом у Народній студії естрадного співу НУХТ, і цього року став срібним призером Фестивалю-конкурсу української пісні-2024.

Під час навчання випускники проходили практичну підготовку у кращих закладах сфери гостинності України і у Республіці Болгарія, що дозволило їм визначитися з професійною реалізацією – і завершують навчання на посадах управителів, менеджерів, фахівців засобів розміщення і ресторанних підприємств, власників бізнесів.

Найголовніша цінність кафедри – здобувачі освіти і тепер уже випускники!

Колектив кафедри вітає своїх магістрів зі здобуттям магістерського ступеня вищої освіти, пишається їх високими освітніми, професійними, творчими і особистими досягненнями та бажає успішного працевлаштування, кар’єрного зростання, особистого розвитку, міцного здоров’я, благополуччя під мирним українським небом!

Ваші викладачі завжди чекатимуть вас у рідній Alma Mater, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка!

Дякуємо Захисникам і Захисницям за можливість нашим студентам здобувати вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 26-12-2024
Читайте також:
У ВР пропонують зменшити навантаження на викладачів вишів

У Верховній Раді зареєстрований законопроєкт, яким пропонується зменшити навчальне навантаження науково-педагогічних працівників вищої освіти. Зокрема, законопроєктом запропоновано зменшити навчальне навантаження науково-педагогічних працівників вищої освіти з чинних 600 годин до 400-500 годин на рік залежно від обсягу виконуваної ними наукової ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У ВР пропонують зменшити навантаження на викладачів вишів 14 серпня 2023

Інтернет-конференція з автоматизації – основа відкриття нових горизонтів у науці

26 листопада 2020 р. на базі кафедр автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) та інформаційних систем нашого університету за участі Національного університету біоресурсів і природокористування України та Warsaw University of Life Sciences відбулася VІІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-конференція з автоматизації – основа відкриття нових горизонтів у науці 30 листопада 2020

Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Дуже насиченим видався цей тиждень для кафедри харчової хімії. Одразу три доценти кафедри провели відкриті лекції у жовтні 2020 року. Незважаючи на перехід університету на дистанційну форму навчального процесу, ранком 15 жовтня 2020 року відбулось онлайн лекційне заняття з дисципліни «Загальна та неорганічна хімія» для здобувачів першого курсу (гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 15 жовтня 2020

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак»

13 листопада до університету завітали випускники спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» і 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ілля Мощенко і Катерина Аза, які нині працюють у потужній українській фармацевтичній компанії АТ «Фармак» хіміком і старшим хіміком лабораторії хроматографічного аналізу. Фахівці були запрошені прочитати лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак» 15 листопада 2019