Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним журналом «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак.
Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулися минулого тижня.
З нагоди 75-річчя з часу заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у №№1, 2 і 3 журналу «Світ Продуктів» вийшло кілька статей щодо здобутків її колективу. Інформація з останньої конференції оприлюднена також на сайті журналу.
Вдячні редколегії часопису та технічному оглядачу Анатолію Пилипенку за підтримку й співпрацю. Сподіваємося на подальші спільні цікаві проєкти, що знайдуть своє відображення на шпальтах видання.