Н У Х Т

Наукові івенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

26 вересня 2024

Наукові івенти кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

Кафедра технології  хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним  журналом  «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак.

Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулися минулого тижня.

З нагоди 75-річчя з часу заснування кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів у №№1, 2 і 3 журналу «Світ Продуктів» вийшло кілька статей щодо здобутків її колективу. Інформація з останньої конференції оприлюднена також на сайті журналу.

Вдячні редколегії часопису та технічному оглядачу Анатолію Пилипенку за підтримку й співпрацю. Сподіваємося на подальші спільні цікаві проєкти, що знайдуть своє відображення на шпальтах видання.

Опублікований: 26-09-2024
Читайте також:
Унікальні можливості неформальної освіти

У сучасному світі, де інформація оновлюється з неймовірною швидкістю, вміння постійно навчатися та адаптуватися до змін є надзвичайно важливим. Унікальні можливості для особистого та професійного розвитку пропонує неформальна освіта, надаючи доступ до знань і навичок, які часто не охоплюються традиційними освітніми програмами. Вона дозволяє кожному...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні можливості неформальної освіти 12 червня 2024

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті

5-6 листопада 2019 р. в університеті відбудеться VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Вона працюватиме у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті 13 серпня 2019

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою. Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2018

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

Станом на 15 липня до нашого університету вже подано понад 2 тисячі заяв для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній та заочній формі. Середній конкурсний бал по університету складає майже три особи на одне бюджетне місце на денній формі і близько однієї – на заочній. Наразі найбіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» 15 липня 2021