Н У Х Т

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій

18 серпня 2021

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій

14-16 вересня 2021 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2021 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine-2021, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine-2021, 29-а Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 21-а Міжнародна виставка обладнання та технологій для упаковки UPAKOVKA.

Упродовж багатьох років НУХТ виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, упаковку та логістику демонструють представники провідних вітчизняних і європейських компаній та відомих світових торгових брендів.

Традиційно наші науковці в рамках Тижня проводять низку різноманітних заходів. Наразі завершується підготовка до проведення: 5-ї науково-практичної галузевої конференції «Інноваційні технології в хлібопекарному виробництві» (14 вересня, 13:30, конференц-зал №15), міжнародної конференції «Реалії та перспективи м’ясопереробки» (15 вересня, 10:00, конференц-зал №15), 8-ї галузевої науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (15 вересня, 10:30, конференц-зал №14), міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» (16 вересня, 11:00, конференц-зал №14).

Учасники конференцій запрошуються до обговорення інноваційних технологій і нових видів продукції, впровадження систем управління безпекою за принципами HACCP на підприємствах галузі, пошуку і освоєння перспективних ринків збуту продукції, стану і шляхів ресурсо- та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, шляхів підвищення ефективності виробничої логістики, наукового забезпечення подальшого розвитку галузі тощо.

Заходи відбудуться за адресою м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйон №3.

Опублікований: 18-08-2021
Читайте також:
З практичними кейсами співпраці державних установ із експертними громадськими організаціями знайомилися третьокурсники

29 листопада здобувачі 3 курсу спеціальності «Туризм» взяли участь у Всеукраїнській конференції зі сталої міської мобільності «Міста України: від планів до руху», організованої у рамках проєкту ЄС/ПРООН EU4Climate.   Ініціатива EU4Climate, що реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй за фінансування Європейського Союзу, сприяє п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичними кейсами співпраці державних установ із експертними громадськими організаціями знайомилися третьокурсники 30 листопада 2021

День вступника НУХТ від здобувачів освіти

Сьогодні відбувся третій осінній День вступника НУХТ, традиційно насичений корисною інформацією, цікавими івентами та приємними сюрпризами. У актовій залі університету представники студентського активу яскраво презентували свої навчально-наукові інститути і факультети. Про спеціальності й освітні програми, практичну спрямованість і наукову складов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ від здобувачів освіти 23 листопада 2024

Знаменна подія на кафедрі біотехнології і мікробіології

5 червня 2018 р. відбулася знаменна та довгоочікувана подія – захист докторської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія доцентом кафедри біотехнології і мікробіології Віктором Стабніковим. Робота виконана на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ. Науковим консультантом роботи виступив учений зі світовим ім’ям, один із перших вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знаменна подія на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 червня 2018

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом

12-16 листопада 2018 року в Харкові на базі Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного фармацевтичного університету відбулася 8-ма Міжнародна конференція «Chemistry of Nitrogen Containing Heterocycles» (CNCH-2018), присвячена пам'яті її засновника – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом 19 листопада 2018