Н У Х Т

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування

21 листопада 2018

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування

З нагоди Міжнародного дня студента викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова 19 листопада організувала пізнавальний захід «Students around the World» для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Студенти підготували доповіді про особливості студентського життя та навчального процесу в різних країнах світу: Норвегії, Китаї, Італії, Чеській республіці, Об’єднаних Арабських Еміратах та Латвії. Виявилося, що зовсім по-різному живуть і вчаться студенти, але у всіх є щось спільне – бажання пізнавати нове та стати справжнім професіоналом своєї справи. Цікавинкою заходу стало те, що  студенти-першокурсники  поділилися порадами щодо ефективної організації навчального процесу – своїми власними студентськими лайфхаками та почерпнутими з міжнародного студентського досвіду. Сподіваємося, це допоможе їм в навчанні та у підготовці до екзаменів та заліків, які вже так близько.

Захід викликав жвавий інтерес студентів, спонукав їх поспілкуватися англійською мовою, та озброїв методиками самоорганізації навчального процесу.

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології»

3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід був проведений у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» 06 червня 2022

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю

30 серпня відбулася довгоочікувана для першокурсників урочиста подія – посвята у студенти факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Під час урочистої частини посвяти до привітального слова долучилися: деканка факультету Наталія Грегірчак, яка привітала першачків із початком дорослого життя та розповіла про особливості навчання в ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю 30 серпня 2021

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

15 вересня, у День HR-менеджера, за ініціативи викладачів кафедри економіки праці та менеджменту для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відбувся майстер-клас «Таємниці сучасного рекрутингу та онбордінгу персоналу компанії» від начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти 16 вересня 2021