Н У Х Т

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 вересня 2020

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23-35 вересня в Міжнародному виставковому центрі працював Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP-2020». У його рамках відбулися Міжнародна виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія-2020» і, за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів та компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», конференція «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко зі студентами відвідала виставку, на якій була можливість поспілкуватися з представниками компаній-виробників обладнання для хлібопекарської та кондитерської промисловості, дізнатися про новинки ринку, а також ознайомитись із переможцями Конкурсу на кращу хлібобулочну продукцію та упаковку серед виробників хлібопекарської продукції. Цікавою була інформація про нові тенденції виробництва шоколадних цукерок ручної роботи, способів приготування та подачі холодних кавових напоїв. Приємно відзначити, що  серед представників компаній було багато випускників нашого університету.

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова взяла участь у конференції, яку урочисто відкрили президент Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП) Олександр Тараненко і директор виставки Олександр  Баталов.

На конференції жваво обговорювали доповіді співзасновника HD-Group, віце-президента ВАП Бориса Шестопалова,  засновника СЕО «Хорошоп» Ігора Стольницького, головного аудитора ТОВ «ДКС СЕРТИФІК Україна» Тараса Огаркова, завідувача сектору наукових основ міжнародних регуляторних актів у сфері харчової та хімічної безпеки ДП «Науковий центр харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя» Сергія Колесника, директора з якості Шевченківського заводу продтоварів Світлани Фесенко, редактора журналу «Упаковка» Валерія Кривошея. Доповідачі приділили увагу сучасному стану і розвитку хлібопекарської галузі, тенденціям серед світових виробників, автоматизації оптових продажів хлібобулочної продукції в онлайні, впровадженню та функціонуванню системи НАССР, оновленню нормативно-правової бази щодо харчових продуктів, маркуванню продукції згідно з національним і міжнародним законодавством, новим тенденціям у сфері пакування для харчових продуктів.

Безумовно, участь у таких заходах – це прекрасна нагода поспілкуватися з фахівцями та поповнити скарбничку знань, дізнатися про новини та тенденції на ринку, щоб у подальшому впроваджувати в навчальний процес.

Опублікований: 28-09-2020
Читайте також:
Сучасні методи комп’ютерного 3D-моделювання від наших викладачів для київських школярів

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Дмитро Люлька та Юрій Вересоцький провели майстер-клас зі сучасних методів комп’ютерного 3D-моделювання для учнів випускових класів середньої загальноосвітньої школи №25 ім. В. Г. Белінського м. Києва. Учнів ознайомили та продемонстрували можливості новітніх систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи комп’ютерного 3D-моделювання від наших викладачів для київських школярів 10 січня 2020

Четвертокурсники обговорюють основні біоетичні проблеми

Враховуючі реалії воєнного стану, здобувачам освіти нашого університету були запропоновані різні форми комунікації з викладачами для навчання. Студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виявили велику зацікавленість у вивченні дисципліни «Основи біобезпеки та біоетики» і обрали проведення онлайн-занять за допомогою платформи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники обговорюють основні біоетичні проблеми 04 травня 2022

Вітаємо переможців І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

В університеті завершився І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Дуже приємно, що наші здобувачі активно долучилися до участі й гідно змагалися за перемогу. За підсумками І етапу Конкурсу з-поміж здобувачів І курсу переможцями стали: І місце –  Юліанна Нікіга (Навчально-науковий інститут харчових технологій), ІІ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 26 грудня 2023

Практичний досвід із життя здобувачів освіти

Більшість студентів задають собі питання про своє майбутнє після випуску. Під час навчання в університеті ці питання можуть залишитися без відповіді, адже важко розібратися з нестачею досвіду практичної роботи, і для багатьох це стає визначальною ситуацією для подальшої роботи за спеціальністю. Проте, насправді можливостей розвиватися і накопичуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід із життя здобувачів освіти 10 лютого 2021