Н У Х Т

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 вересня 2020

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23-35 вересня в Міжнародному виставковому центрі працював Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP-2020». У його рамках відбулися Міжнародна виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія-2020» і, за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів та компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», конференція «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко зі студентами відвідала виставку, на якій була можливість поспілкуватися з представниками компаній-виробників обладнання для хлібопекарської та кондитерської промисловості, дізнатися про новинки ринку, а також ознайомитись із переможцями Конкурсу на кращу хлібобулочну продукцію та упаковку серед виробників хлібопекарської продукції. Цікавою була інформація про нові тенденції виробництва шоколадних цукерок ручної роботи, способів приготування та подачі холодних кавових напоїв. Приємно відзначити, що  серед представників компаній було багато випускників нашого університету.

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова взяла участь у конференції, яку урочисто відкрили президент Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП) Олександр Тараненко і директор виставки Олександр  Баталов.

На конференції жваво обговорювали доповіді співзасновника HD-Group, віце-президента ВАП Бориса Шестопалова,  засновника СЕО «Хорошоп» Ігора Стольницького, головного аудитора ТОВ «ДКС СЕРТИФІК Україна» Тараса Огаркова, завідувача сектору наукових основ міжнародних регуляторних актів у сфері харчової та хімічної безпеки ДП «Науковий центр харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя» Сергія Колесника, директора з якості Шевченківського заводу продтоварів Світлани Фесенко, редактора журналу «Упаковка» Валерія Кривошея. Доповідачі приділили увагу сучасному стану і розвитку хлібопекарської галузі, тенденціям серед світових виробників, автоматизації оптових продажів хлібобулочної продукції в онлайні, впровадженню та функціонуванню системи НАССР, оновленню нормативно-правової бази щодо харчових продуктів, маркуванню продукції згідно з національним і міжнародним законодавством, новим тенденціям у сфері пакування для харчових продуктів.

Безумовно, участь у таких заходах – це прекрасна нагода поспілкуватися з фахівцями та поповнити скарбничку знань, дізнатися про новини та тенденції на ринку, щоб у подальшому впроваджувати в навчальний процес.

Опублікований: 28-09-2020
Читайте також:
Бібліотека університету презентує нові надходження літератури

25-27 вересня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету працює виставка нових надходжень, на якій представлені видання, що надійшли до бібліотеки у вересні 2018 року. В експозиції представлені підручники, монографії, навчальні посібники з комп’ютерних наук, управління, менеджменту, психології, економічних наук, міжнарод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека університету презентує нові надходження літератури 26 вересня 2018

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

Здобувачі освіти кафедри маркетингу спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали гостьову лекцію стейкхолдерки, менеджерки з маркетингу ТРЦ «Гулівер» Наталії Білодідової. Наталія Білодідова – маркетологиня з досвідом реалізації ефективних проєктів, випускниця спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально 12 листопада 2021

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели зустрічі зі студентами коледжів, які входять до структури Національного університету харчових технологій. Професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі студентами Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, а доцент Наталія Фаленд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів 24 лютого 2020

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

З 4 по 21 жовтня 2021 року в університеті працювали експертні групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації 10 освітніх програм підготовки за освітнім ступенем «Магістр». Експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою університету, із використанням технічних засобів відеозв’язку провели інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію! 22 грудня 2021