Н У Х Т

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

10 листопада 2023

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран і відповідальним за профорієнтаційну роботу кафедри, асистентом Артемом Ущаповським активно готується до проведення Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже завтра, 11 листопада 2023 року.

З 30 жовтня по 10 листопада викладачі кафедри та здобувачі освіти провели офлайн і онлайн зустрічі-запрошення, на яких знайомили з можливістю продовжувати навчання в нашому університеті на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Здобувачки вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Софія Ампілогова та Агнія Щербакова (група ГС-2-5) відвідали спеціалізовані загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів м. Києва № 274 з поглибленим вивченням іноземних мов та №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу.

Асистентка кафедри Інга Дочинець побувала у Ірпінському ліцеї №1 Ірпінської міської ради.

Професорка Тетяна Сильчук надвідала ліцей податкової та рекламної справи № 21 м. Києва.

Старша викладачка Олена Тищенко та асистент Артем Ущаповський провели онлайн-зустріч зі здобувачами Відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ».

Під час зустрічі майбутні вступники дізналися детальну інформацію про програму заходу та були запрошені на організований кафедрою професійний майстер-клас «Шоколадна магія», який відбудеться 11 листопада 2023 року о 12:00 у спеціалізованій лабораторії організації ресторанного господарства (ауд. З-11). Реєстрація на захід за посиланням.

Також увагу присутніх було закцентовано на можливості долучатися і до онлайн-частини, яка розпочнеться о 12 годині за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/5078485688?pwd=ZWh3L3lMQjU4eUVNbXJlM2JaU1ZEUT09

Ідентифікатор конференції: 507 848 5688

Код доступу: HRTB

Отже, фінальні акорди підготовки тривають!

Колектив кафедри залюбки запрошуємо всіх абітурієнтів долучитись до заходу!

Тримаємо освітній фронт РАЗОМ! До зустрічі!

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва

Триває активна підготовка до Дня вступника НУХТ, який відбудеться вже цієї суботи, 20 квітня. Представники університету – доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ігор Бабанов, старша викладачка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Бабанова та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва 16 квітня 2024

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження

З понеділка, 5 вересня, стартує другий етап підтвердження участі в спеціальній сесії національного мультипредметного тесту. Він триватиме до 7 вересня 2022 року, і вступники остаточно зможуть визначитися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде складати тестування. Нагадаємо, перший етап підтв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження 02 вересня 2022

Профорієнтаційний рекорд кафедри біотехнології і мікробіології

Справжнім профорієнтаційним рекордом відзначилася п’ятниця 19 жовтня завдяки зусиллям викладачів і студентів кафедри біотехнології і мікробіології. У цей день профорієнтаційні заходи відбулися у трьох середніх навчальних закладах м. Києва. Зокрема, доцент кафедри Вікторія Красінько разом із завідувачем підготовчого відділення Центру моніторингу як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний рекорд кафедри біотехнології і мікробіології 22 жовтня 2018

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 25 жовтня 2023