Н У Х Т

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

10 листопада 2023

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран і відповідальним за профорієнтаційну роботу кафедри, асистентом Артемом Ущаповським активно готується до проведення Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже завтра, 11 листопада 2023 року.

З 30 жовтня по 10 листопада викладачі кафедри та здобувачі освіти провели офлайн і онлайн зустрічі-запрошення, на яких знайомили з можливістю продовжувати навчання в нашому університеті на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Здобувачки вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Софія Ампілогова та Агнія Щербакова (група ГС-2-5) відвідали спеціалізовані загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів м. Києва № 274 з поглибленим вивченням іноземних мов та №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу.

Асистентка кафедри Інга Дочинець побувала у Ірпінському ліцеї №1 Ірпінської міської ради.

Професорка Тетяна Сильчук надвідала ліцей податкової та рекламної справи № 21 м. Києва.

Старша викладачка Олена Тищенко та асистент Артем Ущаповський провели онлайн-зустріч зі здобувачами Відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ».

Під час зустрічі майбутні вступники дізналися детальну інформацію про програму заходу та були запрошені на організований кафедрою професійний майстер-клас «Шоколадна магія», який відбудеться 11 листопада 2023 року о 12:00 у спеціалізованій лабораторії організації ресторанного господарства (ауд. З-11). Реєстрація на захід за посиланням.

Також увагу присутніх було закцентовано на можливості долучатися і до онлайн-частини, яка розпочнеться о 12 годині за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/5078485688?pwd=ZWh3L3lMQjU4eUVNbXJlM2JaU1ZEUT09

Ідентифікатор конференції: 507 848 5688

Код доступу: HRTB

Отже, фінальні акорди підготовки тривають!

Колектив кафедри залюбки запрошуємо всіх абітурієнтів долучитись до заходу!

Тримаємо освітній фронт РАЗОМ! До зустрічі!

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Молодіжна наука змінить світ на краще

Нині, у надзвичайно важких умовах війни, як ніколи важливо не втратити науковий потенціал країни. Тому, розвиток наукового потенціалу молоді є сьогодні надважливим завданням. До підтримки молодих науковців долучилася нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, яка на люб’язне запрошення молодіжної громадської органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодіжна наука змінить світ на краще 11 травня 2023

На пульсі інновацій

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. До програми курсів підвищення кваліфікації були включені теми з питань  інноваційних технологій та обладнання для харчових виробництв, поточного с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі інновацій 15 січня 2018

Гостьова лекція про вакцини – суперсилу сучасної медицини

Нещодавно у межах дисципліни «Новітні напрями у біотехнології та фармації» запрошений експерт Роман Миколаєнко прочитав гостьову лекцію, присвячену вакцинам, для магістрантів освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Доповідь фахівця була надзвичайно інформативною та охопила широкий спектр питань. Лектор розпочав із історично...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про вакцини – суперсилу сучасної медицини 18 лютого 2025

Більшість рекомендацій вступники отримали за заявами з найвищою пріоритетністю

Триває відповідальний етап вступної кампанії до бакалаврату – підтвердження вибору місця навчання вступниками, які отримали рекомендації до зарахування на бюджет або на контракт за заявами з пріоритетністю. У нашому університеті 85% із загальної кількості вступників на бакалавра отримали рекомендації на навчання за своїм першим пріоритетом, і 93% ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більшість рекомендацій вступники отримали за заявами з найвищою пріоритетністю 07 серпня 2025