Н У Х Т

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

25 вересня 2023

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

Нещодавно стартував перший у цьому навчальному році етап роботи студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Здобувачі спробували знайти відповіді на непрості питання: стартап-проєкти та їх промоція: який вплив це чинитиме на світову економіку?

Ініціаторкою теми стартапів стала доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва, її огляд розвитку стартап-діяльності в Україні та світі надихнув на власні дослідження здобувачів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Євгенія Анікеєнко презентувала студентам і викладачам сім із чотирнадцяти стартапів, що представили Україну на VivaTech 2022: автоматизована платформа Elai.io з безліччю аватарів для перетворення тексту на відео, соцмережа та EdTech-платформа для креативних індустрій CASES і не тільки. Учасники та гості гуртка дізналися про технологічний стартап Lookerz, що дозволяє створити стильний образ без участі стиліста, платформу симуляційного навчання медиків ClinCaseQuest, невидиму охоронну систему для велосипеда WheelKeep та багато іншого.

Але найцікавішим сюрпризом гуртка став власний стартап наших здобувачів «Мрія студента», а скоріше модифікація існуючого стартапу «Мрія». Думки учасників розійшлися, що стало основою формування двох команд: новаторів і консерваторів. У баттлі взяли участь Євгенія Анікієнко, Тетяна Копайгородська, Давід Кущик, Антон Хорольський та Євген Кратко. Новатори презентували свою студентську «Мрію» з усіма її перевагами і можливостями. Натомість консерватори піддали критиці окремі моменти застосунку та ще й дали ґрунтовний аналіз можливих ризиків. Як відомо, думка опонентів допомагає покращити проєкт, що й мало місце у бізнес-грі. Враховуючи зауваження та можливі ризики від консерваторів, з'явився змінений погляд на функціонал стартапу, що, сподіваємось, буде реалізовано в майбутньому.

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Зміст кваліфікаційної роботи бакалаврів має відповідати вимогам часу

31 травня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся методичний семінар щодо оновлення змісту кваліфікаційної роботи бакалаврів. За ініціативи професорів кафедри Олександри Нєміріч та Олега Кузьміна було запропоновано включення пункту «Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов у проєктованому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміст кваліфікаційної роботи бакалаврів має відповідати вимогам часу 03 червня 2024

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 лютого 2019

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів

Фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели для провідних спеціалістів ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» виїзний навчально-консультаційний семінар «Практичні аспекти функціонування та актуалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000:2018». У роботі семінару ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів 18 липня 2019

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 вересня 2021