Н У Х Т

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

25 вересня 2023

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

Нещодавно стартував перший у цьому навчальному році етап роботи студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Здобувачі спробували знайти відповіді на непрості питання: стартап-проєкти та їх промоція: який вплив це чинитиме на світову економіку?

Ініціаторкою теми стартапів стала доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва, її огляд розвитку стартап-діяльності в Україні та світі надихнув на власні дослідження здобувачів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Євгенія Анікеєнко презентувала студентам і викладачам сім із чотирнадцяти стартапів, що представили Україну на VivaTech 2022: автоматизована платформа Elai.io з безліччю аватарів для перетворення тексту на відео, соцмережа та EdTech-платформа для креативних індустрій CASES і не тільки. Учасники та гості гуртка дізналися про технологічний стартап Lookerz, що дозволяє створити стильний образ без участі стиліста, платформу симуляційного навчання медиків ClinCaseQuest, невидиму охоронну систему для велосипеда WheelKeep та багато іншого.

Але найцікавішим сюрпризом гуртка став власний стартап наших здобувачів «Мрія студента», а скоріше модифікація існуючого стартапу «Мрія». Думки учасників розійшлися, що стало основою формування двох команд: новаторів і консерваторів. У баттлі взяли участь Євгенія Анікієнко, Тетяна Копайгородська, Давід Кущик, Антон Хорольський та Євген Кратко. Новатори презентували свою студентську «Мрію» з усіма її перевагами і можливостями. Натомість консерватори піддали критиці окремі моменти застосунку та ще й дали ґрунтовний аналіз можливих ризиків. Як відомо, думка опонентів допомагає покращити проєкт, що й мало місце у бізнес-грі. Враховуючи зауваження та можливі ризики від консерваторів, з'явився змінений погляд на функціонал стартапу, що, сподіваємось, буде реалізовано в майбутньому.

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Відкрита лекція з молекулярної біотехнології

Нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» для здобувачів освітнього рівня «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На лекції були присутні деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з молекулярної біотехнології 20 травня 2022

Сучасні можливості віртуального 3D-середовища для прокачування hard і soft skills

Викладачі задіяні в реалізації освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», постійно використовують активні методи навчання в освітньому процесі, в тому числі й можливості платформи віртуальних лабораторних робіт Labster, яка активована для нашого університету за ініціативи студради. «Labster» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні можливості віртуального 3D-середовища для прокачування hard і soft skills 21 березня 2024

Перші цьогорічні гості Підготовчого відділення: до університету завітали київські гімназисти

8 вересня 2021 року гостями нашого навчального закладу стали одинадцятикласники київської гімназії ім. Т.Г.Шевченка № 109, яких гостинно зустріли методистка Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності університету Маргарита Панасевич та доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інстит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші цьогорічні гості Підготовчого відділення: до університету завітали київські гімназисти 09 вересня 2021

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина). Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «Internat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 лютого 2023