Н У Х Т

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

25 вересня 2023

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

Нещодавно стартував перший у цьому навчальному році етап роботи студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Здобувачі спробували знайти відповіді на непрості питання: стартап-проєкти та їх промоція: який вплив це чинитиме на світову економіку?

Ініціаторкою теми стартапів стала доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва, її огляд розвитку стартап-діяльності в Україні та світі надихнув на власні дослідження здобувачів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Євгенія Анікеєнко презентувала студентам і викладачам сім із чотирнадцяти стартапів, що представили Україну на VivaTech 2022: автоматизована платформа Elai.io з безліччю аватарів для перетворення тексту на відео, соцмережа та EdTech-платформа для креативних індустрій CASES і не тільки. Учасники та гості гуртка дізналися про технологічний стартап Lookerz, що дозволяє створити стильний образ без участі стиліста, платформу симуляційного навчання медиків ClinCaseQuest, невидиму охоронну систему для велосипеда WheelKeep та багато іншого.

Але найцікавішим сюрпризом гуртка став власний стартап наших здобувачів «Мрія студента», а скоріше модифікація існуючого стартапу «Мрія». Думки учасників розійшлися, що стало основою формування двох команд: новаторів і консерваторів. У баттлі взяли участь Євгенія Анікієнко, Тетяна Копайгородська, Давід Кущик, Антон Хорольський та Євген Кратко. Новатори презентували свою студентську «Мрію» з усіма її перевагами і можливостями. Натомість консерватори піддали критиці окремі моменти застосунку та ще й дали ґрунтовний аналіз можливих ризиків. Як відомо, думка опонентів допомагає покращити проєкт, що й мало місце у бізнес-грі. Враховуючи зауваження та можливі ризики від консерваторів, з'явився змінений погляд на функціонал стартапу, що, сподіваємось, буде реалізовано в майбутньому.

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Про енергоефективність на гостьовій лекції викладача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

24 лютого доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Роман Грищенко прочитав гостьову лекцію на тему «Енергоефективні будинки для майбутнього України» студентам другого і четвертого курсів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Цікавий теоретичний матеріал викладач проілюстрував передовими технологіями у галузі енер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про енергоефективність на гостьовій лекції викладача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 26 лютого 2025

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції

3 лютого в Науковому Центрі «Український Інститут Вина» відбулася чергова  дегустація продукції українських виноробів. До складу професійних експертів традиційно входять фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. Цього разу експерти оцінювали близь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції 05 лютого 2022

Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства нещодавно відбувся захист виробничої практики четвертокурсників-бакалаврів, який став важливою подією для здобувачів і викладачів кафедри.  Студенти, які проходили практику на різних підприємствах галузі, презентували результати роботи перед членами комісії, продемонструвавши не лише теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики 17 жовтня 2024

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019