Н У Х Т

Перші цьогорічні гості Підготовчого відділення: до університету завітали київські гімназисти

09 вересня 2021

Перші цьогорічні гості Підготовчого відділення: до університету завітали київські гімназисти

8 вересня 2021 року гостями нашого навчального закладу стали одинадцятикласники київської гімназії ім. Т.Г.Шевченка № 109, яких гостинно зустріли методистка Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності університету Маргарита Панасевич та доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Ігор Страшинський.

У рамках знайомства з університетом гімназисти побували на кафедрах технології м’яса і м’ясних продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології консервування, відвідали факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вразила гостей своєю новою навчально-науковою лабораторією. Ігор Старшинський розповів, що лабораторія була відкрита цього літа, і створена завдяки тісній співпраці колективу кафедри з виробничниками – холдингом «Миронівський хлібопродукт». Він наголосив, що роботодавці зацікавлені у наших випускниках і допомагають університетові готувати високоякісних і затребуваних на ринку праці фахівців.

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько запросив учнів до навчально-наукової лабораторії, відкритої за сприянні фінської компанії «Лейпурін». Наразі тут не тільки відбуваються лекції й практичні заняття, але й розробляються нові рецептури і проводяться в майстер-класи для спеціалістів підприємств хлібопекарської галузі.

Доцентка кафедри технології консервування Оксана Точкова продемонструвала майбутнім вступникам лабораторії кафедри, залучивши до спілкування студентів ІІІ курсу.

Учні змогли безпосередньо поспілкуватися з технологами і задати їм всі питання, які їх цікавлять.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу представила доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, яка дуже цікаво і емоційно розповіла про життя факультету, про спеціальності і освітні програми, надала можливість юним екскурсантам поспілкуватися зі студентами-старшокурсниками і провела їх усіма навчально-науковими лабораторіями.

Під час зустрічі школярі також поспілкувалися із завідувачкою Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною, яка розповіла про підготовку до здавання ЗНО та вступу до університету на підготовчих курсах. Фахівчиня детально розповіла про навчання на курсах і його переваги та наголосила, що осінній набір ще триває, а заняття розпочнуться 1 жовтня.

Наприкінці,  учні отримали рекламні матеріали про НУХТ і пообіцяли, що обов’язково відвідають наш університет у День відкритих дверей.       

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Актуальна тема сьогодення на відкритій лекції доцентки кафедри біотехнології і мікробіології

У перший день весни відбулася відкрита лекція з дисципліни «Технологія пробіотиків і вакцин» доцентки кафедри біотехнології і мікробіології, к.б.н. Світлани Старовойтової. Лекція була присвячена актуальній темі сьогодення – «Сучасні підходи до підтримання та відновлення нормальної мікрофлори людини». Заняття відбувалось онлайн у форматі відеоконфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тема сьогодення на відкритій лекції доцентки кафедри біотехнології і мікробіології 04 березня 2021

Розвиток інформаційних систем, сучасні телекомунікаційні технології та Інтернет речей обговорили наші науковці

На кафедрі інформаційних систем уже вдруге відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій». На обговорення були винесені питання: світові тенденції в розробленні інформаційних систем і телекомунікаційних технологій; міжнародні стандарти у галузі інформаційних і тел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток інформаційних систем, сучасні телекомунікаційні технології та Інтернет речей обговорили наші науковці 28 січня 2020

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club

Доволі непросто знайти в календарі свято, яке могло б бути спільним для України, Англії та Америки, окрім уже добре знаних Хеловіна 31 жовтня та Дня подяки в останній четвер листопада. Та хто шукає, той знайде. Тому спільно зі студентами-технологами першого курсу для засідання кіноклубу було обране 21 жовтня – Всесвітній день яблук. Як відомо, ябл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club 25 жовтня 2021

Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019