Н У Х Т

Перші цьогорічні гості Підготовчого відділення: до університету завітали київські гімназисти

09 вересня 2021

Перші цьогорічні гості Підготовчого відділення: до університету завітали київські гімназисти

8 вересня 2021 року гостями нашого навчального закладу стали одинадцятикласники київської гімназії ім. Т.Г.Шевченка № 109, яких гостинно зустріли методистка Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності університету Маргарита Панасевич та доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Ігор Страшинський.

У рамках знайомства з університетом гімназисти побували на кафедрах технології м’яса і м’ясних продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології консервування, відвідали факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вразила гостей своєю новою навчально-науковою лабораторією. Ігор Старшинський розповів, що лабораторія була відкрита цього літа, і створена завдяки тісній співпраці колективу кафедри з виробничниками – холдингом «Миронівський хлібопродукт». Він наголосив, що роботодавці зацікавлені у наших випускниках і допомагають університетові готувати високоякісних і затребуваних на ринку праці фахівців.

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько запросив учнів до навчально-наукової лабораторії, відкритої за сприянні фінської компанії «Лейпурін». Наразі тут не тільки відбуваються лекції й практичні заняття, але й розробляються нові рецептури і проводяться в майстер-класи для спеціалістів підприємств хлібопекарської галузі.

Доцентка кафедри технології консервування Оксана Точкова продемонструвала майбутнім вступникам лабораторії кафедри, залучивши до спілкування студентів ІІІ курсу.

Учні змогли безпосередньо поспілкуватися з технологами і задати їм всі питання, які їх цікавлять.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу представила доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, яка дуже цікаво і емоційно розповіла про життя факультету, про спеціальності і освітні програми, надала можливість юним екскурсантам поспілкуватися зі студентами-старшокурсниками і провела їх усіма навчально-науковими лабораторіями.

Під час зустрічі школярі також поспілкувалися із завідувачкою Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною, яка розповіла про підготовку до здавання ЗНО та вступу до університету на підготовчих курсах. Фахівчиня детально розповіла про навчання на курсах і його переваги та наголосила, що осінній набір ще триває, а заняття розпочнуться 1 жовтня.

Наприкінці,  учні отримали рекламні матеріали про НУХТ і пообіцяли, що обов’язково відвідають наш університет у День відкритих дверей.       

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 березня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко стала учасником VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої професійної освіти» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискус мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація». Поєднання гуманітарної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 22 березня 2019

Зоряний шлях біотехнології: наука майбутнього

Уже зараз біотехнологія здатна творити дива. А якщо зазирнути у майбутнє, можна спрогнозувати, що вона зможе вилікувати усі хвороби – за допомогою моноклональних антитіл можуть бути створені ліки від будь-якого вірусу, та навіть від онкологічних хвороб. При цьому, на відміну від хімічних препаратів, серйозних побічних реакцій від антитіл не буде. Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зоряний шлях біотехнології: наука майбутнього 25 листопада 2021

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ провели локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Роботу у рамках зустрічі робочої групи очолила директорка інституту, гарантка освітньо-професійної програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 27 січня 2023

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

23 травня 2018 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами» Мар’яни Назар (науковий керівник – доцент, к. т. н. Тетяна Сильчук). Актуальність і своєчасність робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук 29 травня 2018