Н У Х Т

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

01 лютого 2018

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна триває ознайомлювально-виробнича практика, у рамках якої студенти групи ТІ-2-8 у супроводі доцента кафедри Олега Євтушенка відвідали Випробувальну лабораторію сільськогосподарської продукції ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Зустріла студентів провідний інженер лабораторії Олександра Ру, а безпосередньо з основним обладнанням і методиками проведення досліджень познайомила директор лабораторії Наталія Лапай. Студенти змогли ознайомитись із основними методиками визначення якості і безпечності сільськогосподарської продукції, якості зерна та продуктів його перероблення, плодово-овочевої продукції та продуктів її перероблення, вина, виноматеріалів, спиртів, цукру, тютюну, чаю, горіхів, органічної продукції, встановлення наявності або відсутності генетично модифікованих організмів (ГМО) у сільгосппродукції.

Для кращого оформлення звіту студенти зробили повний аудіозапис цікавої і професійної розповіді Наталії Лапай. Наостанок керівник практики та студенти подякували всім співробітникам лабораторії і залишили вдячний запис у Книзі відгуків і пропозицій.

Опублікований: 01-02-2018
Читайте також:
За лаштунками рекламного світу: маркетологи НУХТ на REX-T-REX EXPO

Цього року у світ реклами та маркетингу повернулася чудова традиція зустрічати бізнес-сезон на виставці REX-T-REX, і, звісно, наші студенти долучились до цього івенту. Здобувачі кафедри маркетингу разом із кураторами та викладачами зміцнили свої hard і soft skills на щорічній виставці реклами та друку REX-T-REX. Яскраві стенди відомих українських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками рекламного світу: маркетологи НУХТ на REX-T-REX EXPO 13 вересня 2024

Челендж із сортування відходів на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Відходи – будь-які речовини, матеріали і предмети, що утворилися у процесі виробництва чи споживання, а також товари, які повністю або частково втратили свої споживчі властивості і не мають подальшого використання. Їх утилізація зараз стала великою проблемою – засмічення парків, озер, річок впливає негативно не тільки на навколишнє середовища, а і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж із сортування відходів на факультеті біотехнології та екологічного контролю 03 жовтня 2023

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті

6-7 листопада 2018 року в університеті, відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України, працювала Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті 08 листопада 2018

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася відкрита лекція «Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів», яку з дисципліни «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» для здобувачів-магістрантів першого курсу прочитала доцентка Наталія Ющенко. Лекція була присвячена  пит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти 28 листопада 2023