Н У Х Т

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти

24 квітня 2019

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти

Студенти групи ТІ-2-6 разом зі своїм куратором, доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали одне з найцікавіших місць Києва – Національний музей медицини, який є одним із найбільших медичних музеїв не тільки в Україні, але і у Європі.

У музеї представлений розвиток медицини в Україні зі стародавніх часів до наших днів. Це була незабутня подорож у часі!

Екскурсовод повідала студентам цікаві та вражаючі історії з життя видатних київських медиків. 

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

12 грудня 2019 року відбулася відкрита лекція «Музеї України» доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерини Верес із дисципліни «Музеєзнавство» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм». Студенти ознайомились із державними, приватними музеями і музейними установами, розглянули основні складові Музейного Фонду України, а також дізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 грудня 2019

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти

Одним із провідних напрямків сучасної біотехнології є фармацевтичне виробництво. У свою чергу розвиток фармацевтичного сектора в Україні характеризується збільшенням частки наукоємної, високотехнологічної продукції, що відповідає міжнародним стандартам, яких дотримуються найвідоміші світові лідери фармацевтичної індустрії. І, звичайно ж, для розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти 25 травня 2022

Профорієнтаційна команда кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Сумському фаховому коледжі

Серед пріоритетів профорієнтаційної роботи випускових кафедр нашого університету – зустрічі зі здобувачами освіти фахових коледжів і технікумів, студенти яких могли б продовжити навчання в НУХТ. Першою в серії таких заходів, запланованих кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Сумському фаховому коледжі 10 грудня 2021

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Англійська мова», яке провела старший викладач кафедри Богдана Кукса для студентів першого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри Олена Галинська та викладачі кафедри. Відповідно до р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 березня 2018