Н У Х Т

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти

24 квітня 2019

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти

Студенти групи ТІ-2-6 разом зі своїм куратором, доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали одне з найцікавіших місць Києва – Національний музей медицини, який є одним із найбільших медичних музеїв не тільки в Україні, але і у Європі.

У музеї представлений розвиток медицини в Україні зі стародавніх часів до наших днів. Це була незабутня подорож у часі!

Екскурсовод повідала студентам цікаві та вражаючі історії з життя видатних київських медиків. 

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

Навчальний процес другого семестру для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «магістр» розпочався організаційною online-зустріччю з гаранткою міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксаною Топчій, завідувачами кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти 29 січня 2024

Планові відкриті лекції прочитали викладачки кафедри маркетингу

Планові відкриті лекції прочитали для студентів викладачки кафедри маркетингу Світлана Степанчук і Наталія Скригун. На виконання наказу по НУХТ №103 від 11 вересня 2020 року «Про організацію навчального процесу в період з 14.09.2020 р. по 27.09.2020 р.» заняття були організовані в режимі веб-конференцій на платформі Zoom. На онлайн-лекціях, крім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планові відкриті лекції прочитали викладачки кафедри маркетингу 17 вересня 2020

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації

6 грудня 2024 р. Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 21 грудня Всесвітнім Днем Медитації. До його відзначення долучились викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка на запрошення ГО «Інститут Heartfulness» в Україні. Медитація – стародавня практика, що виникла на територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації 27 грудня 2024