Н У Х Т

Магістранти-біотехнологи підкорюють АТ «Фармак»

11 жовтня 2022

Магістранти-біотехнологи підкорюють АТ «Фармак»

Шлях до дружної родини АТ «Фармак» здобувача ІІ курсу магістратури кафедри біотехнології і мікробіології Костянтина Цвєткова розпочався набагато раніше, ніж він отримав можливість проходити переддипломну практику на цьому підприємстві. Це сталося влітку 2021 року, майже відразу після завершення його навчання в університеті і отримання ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Саме завдяки навчанню в університеті і отриманим навичкам Костянтин зміг потрапити до такого престижного підприємства, як АТ «Фармак»: спочатку як технік-технолог з наповнення, а потім як майстер своєї дільниці. Такий стрімкий кар’єрний ріст частково пов’язаний саме з тими знаннями, що він отримав в університеті.

Після такого успішного працевлаштування, юнак не хотів кидати навчання і вирішив продовжити пізнавати нові грані промислової біотехнології в НУХТ, на тому ж факультеті біотехнології та екологічного контролю,  на вже рідній кафедрі біотехнології і мікробіології. Незважаючи на початок повномасштабної війни з росією, університет продовжував і продовжує підтримувати студентів як морально, так і в навчанні. Тож, і Костянтин, і його однокурсники отримали нагоду проходити переддипломну практику восени 2022 року на різних підприємствах Києва та інших міст України. Магістрант вирішив проходити переддипломну практику на АТ «Фармак», оскільки підприємство має усі можливості, щоб забезпечити якісне навчання різним сферам виробничого процесу.

Як каже сам здобувач освіти, його практика пройшла успішно, і він зміг розширити свої знання в області функціонування діючого виробництва, за що щиро вдячний АТ «Фармак» і своїй кафедрі.

Опублікований: 11-10-2022
Читайте також:
Фахова література від партнерів

Бібліотека кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління поповнилася фаховою літературою. Партнер кафедри, компанія «ПРОКСИС™» – лідер у реалізації промислових комп’ютерів і компонентів промислового Інтернету речей (IIoT), що допомагає розвивати цей напрямок на території України, оплатила для кафедри річну підписку на три суча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахова література від партнерів 10 лютого 2021

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 24 жовтня 2018

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу подію осені сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018 у Міжнародному Виставковому Центрі. ЕкспоФорум – це 3 дні інтерактиву і майстер-класів із топовими шеф-кухарями ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності 19 листопада 2018

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022