Н У Х Т

Магістранти-біотехнологи підкорюють АТ «Фармак»

11 жовтня 2022

Магістранти-біотехнологи підкорюють АТ «Фармак»

Шлях до дружної родини АТ «Фармак» здобувача ІІ курсу магістратури кафедри біотехнології і мікробіології Костянтина Цвєткова розпочався набагато раніше, ніж він отримав можливість проходити переддипломну практику на цьому підприємстві. Це сталося влітку 2021 року, майже відразу після завершення його навчання в університеті і отримання ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Саме завдяки навчанню в університеті і отриманим навичкам Костянтин зміг потрапити до такого престижного підприємства, як АТ «Фармак»: спочатку як технік-технолог з наповнення, а потім як майстер своєї дільниці. Такий стрімкий кар’єрний ріст частково пов’язаний саме з тими знаннями, що він отримав в університеті.

Після такого успішного працевлаштування, юнак не хотів кидати навчання і вирішив продовжити пізнавати нові грані промислової біотехнології в НУХТ, на тому ж факультеті біотехнології та екологічного контролю,  на вже рідній кафедрі біотехнології і мікробіології. Незважаючи на початок повномасштабної війни з росією, університет продовжував і продовжує підтримувати студентів як морально, так і в навчанні. Тож, і Костянтин, і його однокурсники отримали нагоду проходити переддипломну практику восени 2022 року на різних підприємствах Києва та інших міст України. Магістрант вирішив проходити переддипломну практику на АТ «Фармак», оскільки підприємство має усі можливості, щоб забезпечити якісне навчання різним сферам виробничого процесу.

Як каже сам здобувач освіти, його практика пройшла успішно, і він зміг розширити свої знання в області функціонування діючого виробництва, за що щиро вдячний АТ «Фармак» і своїй кафедрі.

Опублікований: 11-10-2022
Читайте також:
Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь»

Днями студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю вирушили у захоплюючу подорож на завод «Оболонь». Від фахівців підприємства вони дізналися про кожний етап виробництва пива та історію пивзаводу. Студентам цікаво було почути, що місце розташування заводу обирали чеські спеціалісти, і це стало першим кроком до його ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь» 01 червня 2023

Кафедра фінансів попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками-бакалаврами

Швидко промайнули чотири роки навчання бакалаврів. І ось уже вручення дипломів. Випускників привітала завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян. У своїй урочистій промові вона подякувала випускникам та їх батькам, що обрали наш університет. Зазначила, що нинішні випускники стали університетськими дітьми викладачів, а тепер ще й колегам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками-бакалаврами 01 липня 2024

На зв’язку з НУХТ – українські випускники у Мюнхені

10 червня кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з викладачами освітнього проєкту SchlaUA «Твоя українська школа в Мюнхені» організовано та проведено профорієнтаційну зустріч із учнями одинадцятих класів з метою їх ознайомлення з діяльністю нашого університету, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з НУХТ – українські випускники у Мюнхені 10 червня 2024