Н У Х Т

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

25 травня 2023

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS Україна» по стандартах BRCGS, FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001, FSMA, SQMS Наталія Велемець,.

До освітнього процесу у рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» зовнішню стейкхолдерку та фахівчиню міжнародного рівня залучила лекторка дисципліни, доцентка Наталія Бондар.

Цього разу спікерка підвищувала обізнаність наших здобувачів першого і другого рівня вищої освіти щодо захисту продовольчої сировини, напівфабрикатів і готової кулінарної продукції на всіх етапах та рівнях харчового ланцюга.

Фокус гостьового лекторію був на систему HACCP (Аналіз ризиків і критичні контрольні точки), а також дві нові системи TACCP (Оцінювання загроз і критичні контрольні точки), VACCP (Оцінювання вразливості та критичні контрольні точки), спрямовані на захист харчової продукції від навмисних фальсифікацій. Майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи дізналися про підходи до попередження харчового шахрайства, що допоможуть закладам ресторанного господарства контролювати безпечність харчової та кулінарної продукції зі врахуванням ненавмисних і навмисних загроз, знижувати ризик фінансових збитків підприємствами гостинності.

Наші здобувачі освіти тепер зможуть розробити ефективні стратегії захисту від біотероризму та харчового шахрайства для зміцнення довіри до бренду закладу гостинності.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує міжнародній аудиторці Наталії Велемець за перманетну залученість до підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», цінні теоретичні знання і практичні фахові скіли, лекторам випускової кафедри – за активні методи навчання.

Опублікований: 25-05-2023
Читайте також:
Серед переможців освітнього курсу з урбаністики від STEM is FEM – здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко увійшла до десятки переможців освітнього курсу з урбаністики від STEM is FEM (освітній проєкт популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат). Освітній курс «Урбаністика», який STEM is FEM реалізовував у ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед переможців освітнього курсу з урбаністики від STEM is FEM – здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 27 квітня 2023

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше

Фахівці нашого університету користуються заслуженим авторитетом і повагою серед колег за високий професійний рівень й вагомі здобутки. Їх праця високо оцінюється на самих різних рівнях – від державного до фахових і академічних інституцій. Ось і ще два наших колеги здобули заслужене визнання. У рамках наукового семінару, що відбувся на кафедрі тепл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше 06 червня 2019

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 березня 2023 р. у рамках вивчення дисциплін «Сучасні ресторанні технології» та «Інновації в ресторанному бізнесі» відбувся лекторій і нетворкінг від успішної випускниці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, директорки ресторану ТОВ «Il Molino» Cніжани Василюк. Спікерка розповіла здобувачам освіти спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 березня 2023