Н У Х Т

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

25 травня 2023

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS Україна» по стандартах BRCGS, FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001, FSMA, SQMS Наталія Велемець,.

До освітнього процесу у рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» зовнішню стейкхолдерку та фахівчиню міжнародного рівня залучила лекторка дисципліни, доцентка Наталія Бондар.

Цього разу спікерка підвищувала обізнаність наших здобувачів першого і другого рівня вищої освіти щодо захисту продовольчої сировини, напівфабрикатів і готової кулінарної продукції на всіх етапах та рівнях харчового ланцюга.

Фокус гостьового лекторію був на систему HACCP (Аналіз ризиків і критичні контрольні точки), а також дві нові системи TACCP (Оцінювання загроз і критичні контрольні точки), VACCP (Оцінювання вразливості та критичні контрольні точки), спрямовані на захист харчової продукції від навмисних фальсифікацій. Майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи дізналися про підходи до попередження харчового шахрайства, що допоможуть закладам ресторанного господарства контролювати безпечність харчової та кулінарної продукції зі врахуванням ненавмисних і навмисних загроз, знижувати ризик фінансових збитків підприємствами гостинності.

Наші здобувачі освіти тепер зможуть розробити ефективні стратегії захисту від біотероризму та харчового шахрайства для зміцнення довіри до бренду закладу гостинності.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує міжнародній аудиторці Наталії Велемець за перманетну залученість до підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», цінні теоретичні знання і практичні фахові скіли, лекторам випускової кафедри – за активні методи навчання.

Опублікований: 25-05-2023
Читайте також:
Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни

6 березня феєричне видовище розгорнулося на сцені актової зали університету. Колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку, студенти та гості НУХТ вітали жінок із 8 Березня, й презентували свої творчі подарунки. Розпочався вечір із теплого щирого вітання першого проректора університету Володимира Ярового. А далі сл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни 06 березня 2018

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися захисти дипломних проектів студентами спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології харчування», заочної форми навчання. Цього року їх усього троє, але вони з впевненістю «підкорили цю вершину» і успішно пройшли захист. Кожний із доповідачів на високому рівні продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти 21 лютого 2017

Вивчення сучасних тенденцій галузі в умовах виробництва

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» разом із викладачками кафедри технології молока і молочних продуктів, доценткою Оленою Онопрійчук і асистенткою Ларисою Чубен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчення сучасних тенденцій галузі в умовах виробництва 17 жовтня 2024

Онлайн-консультація для вступників від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон структурних підрозділів університету. Цього разу онлайн-зустріч із майбутніми вступниками відбулася у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ. Директор інституту Олег Шеремет, завідувачі випускових кафедр і представники студентської ради надали вичерпну інформацію про усі нюанси вступу і навчання н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультація для вступників від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ 03 березня 2021