Н У Х Т

Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи

30 травня 2022

Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи

Право бути повноцінним учасником освітнього процесу та можливість формувати індивідуальну освітню траєкторію здобувачами освіти НУХТ реалізується завдяки можливості вибору дисциплін, які відповідають їх інтересам, цікаві, про які вони мріяли та які будуть їм корисні в майбутньому.

25 травня 2022 р. відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» Олени Подобій зі студентами 2 курсу з приводу обрання вибіркових дисциплін для вивчення на третьому курсі.

Викладачами були представлені на вибір 11 дисциплін, серед яких дев’ять фахових: «Харчова хімія» (доцент Олександр Макаренко), «САПР» та «ОКГ» (доцент Микола Десик), «Енерготехнологія хіміко-технологічних процесів» (доцентка Наталія Іващенко), «Хімія та технологія пігментів» (доцент Ігор Фесич), «Хімія ПАР» та «Хімічні методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів» (доцентка Галина Біла), «Корозія матеріалів» і «Конструкційні матеріали та засоби захисту від корозії» (старша викладачка Олеся Романова), що спрямовані на формування професійних навичок «Hardskills». Дві дисципліни гуманітарного спрямування – «Культура професійного мовлення» та «Етика ділової комунікації», які представила доцента кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда, сприятимуть формуванню у здобувачів навичок «Softskills» у професійній сфері, що дозволяє швидко адаптуватися до нових умов, змінювати сферу зайнятості та вирішувати нестандартні завдання.

Студенти отримали вичерпну інформацію по кожній із представлених дисциплін і відповіді від викладачів та гарантки освітньо-професійної програми на свої питання.

Здобувачі висловили подяку за таку зустріч у цей нелегкий для кожного час: «Саме завдяки безперервній роботі наших викладачів уже скоро вийдуть нові спеціалісти, що піднімуть економіку України на новий рівень. Дисципліни, що чекають на нас у наступному навчальному році не тільки зацікавлюють, а й додають бойового духу», – зазначили другокурсники. 

Опублікований: 30-05-2022
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine

Сучасне інноваційне підприємство, потужний виробник пива, соціально активний суб’єкт господарювання – це і не тільки можна сказати про компанію, яка є частиною Carlsberg Group, заснованої у 1847 році датським підприємцем Якобом К. Якобсеном. А ще – добрий друг і надійний партнер нашого університету. Завдяки відкритості компанії та готовності до сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine 27 вересня 2024

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон» 30 жовтня 2020

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін взяли участь у науково-практичній конференції

17 травня 2018 року у Києві, на базі Національної академії управління відбулася чергова Науково-практична конференція «Духовна безпека України: погляд суспільствознавства і богослов’я». У роботі конференції активну участь взяли викладачі кафедри гуманітарних дисциплін: професор Олександр Пилипенко та доценти Ірина Нікітіна, Валерій Павлов, Лариса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін взяли участь у науково-практичній конференції 18 травня 2018

Готується до захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) здобувачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології крекерів з додаванням поліпшувача протеолітичної дії, амарантового борошна та пряно-ароматичної сировини» здобувачки Ольги Дзигар. Представлена робота виконана під керівництвом завідувачки кафедри хлібопекарських,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) здобувачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 грудня 2020