Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина).
Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «International Wine Business», попереду – сесія, канікули і ще один семестр.
Крім опановування дисциплін, дівчата активно беруть участь у заходах Університету Гайзенхайма. Зокрема разом із іншими українськими студентами в університеті вони організовували український вечір, де презентували українське вино і нашу традиційну їжу. До них приєдналися багато студентів із інших країн. Дівчата розповіли про ситуацію в Україні й змогли назбирати кошти для відновлення університетів України, пошкоджених або зруйнованих під час війни.
Бажаємо нашим здобувачкам успіху!