Н У Х Т

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

27 грудня 2017

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

Стандартні схеми пошуку роботи вже не працюють. Студенти-управлінці персоналом переконались у цьому на зустрічі із Юлією Кескін, HR Business partner сервісної компанії Ezetech, що спеціалізується на розробленні проектів для американських стратапів у сфері FinTech/E-commerce/Social/Media індустрій. До того ж, Юлія – координатор спільноти iOS/Swift інженерів CocoaHeads Ukraine та event-maker, на рахунку якої десятки масштабних ІТ-мітапів і конференцій.

Для студентів-ейчарів інтерес до зустрічі був подвійним: як з позиції пошукачів роботи, так і майбутніх рекрутерів, адже спікер уже понад 8 років підбирає ІТ-персонал, тож має неабиякий досвід проведення інтерв’ю і «полювання» на HiPо-кандидатів.

Говорили про пасивний пошук роботи (чек-лист небажаного контенту у профілях у соцмережах, фішки «смачного» СV для новачків, дієвість нетворкінгу як інструменту рекрутингу, яким Юлія закриває близько 30% вакансій, канали формування професійних зв’язків через волонтерство, нетворк-тусовки по типу Silicon Drinkabout Kiev) та його активну стадію, зокрема, веб-альтернативи традиційним job-порталам та їх функціональні можливості: сайт DOU, орієнтований на українських розробників програмного забезпечення, агрегатор нетехнічних вакансій і стажерських позицій у креативних галузях (workcelerator.com), менторських програм (makemebetter.com), інші нішеві сервіси.

Студенти отримали лайфхаки з підготовки до інтерв’ю на етапах screen call і onsite, фідбек-аналітики, підбірку оригінальних способів виділитись і не залишити роботодавцю жодного шансу не надати оффер, що супроводжувались кейсами з власної HR-практики спікера в Ezetech.

Управлінці персоналом зізнаються, що із задоволенням приймуть запрошення поволонтерити на заходах, запланованих Юлією на наступний рік, адже робота під керівництвом такого професіонала і драйвового івентора – це безцінний досвід, необхідний для самореалізації в HR.

Опублікований: 27-12-2017
Читайте також:
Прогрес і технології – світ не стоїть на місці

Тема прогресу і всього, що є корисним і дивовижним, широко обговорюється у світі, набираючи все більшої популярності. Сповнені  ентузіазму та прагнучи пізнати нове, здобувачі групи ТІ 1-2 охоче опановували тему «Нанотехнології». З метою закріплення вивченого матеріалу, збагачення словникового запасу, розвитку навичок пошуку цікавої інформації, а та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогрес і технології – світ не стоїть на місці 27 лютого 2023

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською

Вперше на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт англійською мовою здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі професорки, завідувачки кафедри Тамари Березянко (голова), проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською 29 червня 2021

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club

Доволі непросто знайти в календарі свято, яке могло б бути спільним для України, Англії та Америки, окрім уже добре знаних Хеловіна 31 жовтня та Дня подяки в останній четвер листопада. Та хто шукає, той знайде. Тому спільно зі студентами-технологами першого курсу для засідання кіноклубу було обране 21 жовтня – Всесвітній день яблук. Як відомо, ябл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club 25 жовтня 2021

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023