Н У Х Т

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

27 грудня 2017

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

Стандартні схеми пошуку роботи вже не працюють. Студенти-управлінці персоналом переконались у цьому на зустрічі із Юлією Кескін, HR Business partner сервісної компанії Ezetech, що спеціалізується на розробленні проектів для американських стратапів у сфері FinTech/E-commerce/Social/Media індустрій. До того ж, Юлія – координатор спільноти iOS/Swift інженерів CocoaHeads Ukraine та event-maker, на рахунку якої десятки масштабних ІТ-мітапів і конференцій.

Для студентів-ейчарів інтерес до зустрічі був подвійним: як з позиції пошукачів роботи, так і майбутніх рекрутерів, адже спікер уже понад 8 років підбирає ІТ-персонал, тож має неабиякий досвід проведення інтерв’ю і «полювання» на HiPо-кандидатів.

Говорили про пасивний пошук роботи (чек-лист небажаного контенту у профілях у соцмережах, фішки «смачного» СV для новачків, дієвість нетворкінгу як інструменту рекрутингу, яким Юлія закриває близько 30% вакансій, канали формування професійних зв’язків через волонтерство, нетворк-тусовки по типу Silicon Drinkabout Kiev) та його активну стадію, зокрема, веб-альтернативи традиційним job-порталам та їх функціональні можливості: сайт DOU, орієнтований на українських розробників програмного забезпечення, агрегатор нетехнічних вакансій і стажерських позицій у креативних галузях (workcelerator.com), менторських програм (makemebetter.com), інші нішеві сервіси.

Студенти отримали лайфхаки з підготовки до інтерв’ю на етапах screen call і onsite, фідбек-аналітики, підбірку оригінальних способів виділитись і не залишити роботодавцю жодного шансу не надати оффер, що супроводжувались кейсами з власної HR-практики спікера в Ezetech.

Управлінці персоналом зізнаються, що із задоволенням приймуть запрошення поволонтерити на заходах, запланованих Юлією на наступний рік, адже робота під керівництвом такого професіонала і драйвового івентора – це безцінний досвід, необхідний для самореалізації в HR.

Опублікований: 27-12-2017
Читайте також:
Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хімічний склад і технологічні властивості борошна сорго» аспірантки Юлії Приходько. Науковий керівник – професор, член-кореспондент НААН Віра Дробот. Сорго – хлібна, технічна, кормова рослина, зерно якої може слугувати сировиною для виробництва крохмалю, паток...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету 26 грудня 2017

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ

Із початком нового року кафедра фізики факультету біотехнології та екологічного контролю активно включилася до профорієнтаційної роботи. Доцент кафедри Михайло Лазаренко представляв університет у якості члена журі на обласному конкурсі на кращу наукову роботу Малої академії наук України для учнівської молоді випускних класів, який відбувся в селищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ 20 лютого 2019

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 лютого 2019

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 червня 2018