Н У Х Т

Апробація наукових досліджень студентів кафедри маркетингу в умовах сьогодення

24 квітня 2020

Апробація наукових досліджень студентів кафедри маркетингу в умовах сьогодення

Всесвітня пандемія вносить свої корективи в діяльність усіх підприємств та організацій, незалежно від їх підпорядкування, розмірів, форми власності, організаційних особливостей, а також чисельності працівників. Не стали винятком і заклади вищої освіти. В умовах сьогодення студенти вимушені не лише навчатися в дистанційному режимі, але й апробовувати результати власних наукових досліджень в on-line форматі.

Незважаючи на ситуацію, що склалася, студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ під керівництвом викладачів кафедри маркетингу активно беруть участь у міжнародних і всеукраїнських конференціях, колоквіумах, круглих столах та семінарах, присвячених розвитку сучасної економічної науки, організаторами яких є як заклади вищої освіти, так і численні організації різного рівня.

Саме такою є наукова економічна організація «Перспектива» – консолідатор прогресивних ідей та теорій щодо розвитку української економіки та приватних бізнес-проектів. Цілі організації полягають у розвитку особистостей та становленні економічної еліти, що згодом розвиватиме проєкти різних рівнів, а також розвитку економічної науки та економіки, як у локальних, так і в національних масштабах. Бажання постійно триматися в числі активних наукових громадських об'єднань стимулює організацію постійно тримати руку на пульсі актуальних трендів економічної науки та проводити заходи, що об’єктивно необхідні для забезпечення діалогу між зацікавленими та вмотивованими представниками студентства, науки та бізнесу.

Одним із таких заходів стала квітнева міжнародна науково-практична конференція «Розвиток фінансово-економічного становища на різних рівнях управління: підприємство, регіон, держава», проведена у місті Дніпро, яка поєднала зацікавлених студентів, аспірантів, молодих вчених і практикуючих економістів. Учасниками конференції стали студенти 4 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Катерина Асоскова з доповіддю «Ефективність політики управління витратами сучасного підприємства» (науковий керівник – д.е.н., професор Лариса Страшинська), Христина Антіпова з доповіддю «Маркетингове дослідження популярності інтернет-магазинів» (науковий керівник – д.е.н., професор Лариса Страшинська), Анастасія Трусова з доповіддю «Актуальні шляхи оптимізації процесу обслуговування клієнтів підприємствами роздрібної торгівлі» (науковий керівник – к.е.н., доцент Вікторія Стеценко), які представили своє бачення вирішення актуальних економічних проблем сьогодення.

Викладачі кафедри маркетингу переконані, що, незважаючи на складні сучасні обставини, участь студентів у різноманітних розвиваючих заходах, зокрема наукових конференціях, практико-спрямованих круглих столах і семінарах, необхідна не лише з точки зору апробації результатів їх власних наукових досліджень, але й сприятиме досягненню успіху та становленню висококваліфікованого професіонала-економіста в майбутньому.

Опублікований: 24-04-2020
Читайте також:
Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології». Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2019

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела захід, присвячений особливостям приготування національних страв різних народів. Здобувачі освіти разом зі старшим викладачем кафедри Андрієм Пазяком поділилися результатами досліджень з цього питання. Здобувачі групи ТІ-1-8 Катерина Рожнятівська, Ольга Приходченко, Максим Зінич, Марія Сидорчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою 24 квітня 2023

Як здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» альтернативну каву вчилися готувати…

Альтернативні способи приготування кави освоїли здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». Воркшоп з кавової альтернативи провів бариста топової кав’ярні Yellow Place Coffee В′ячеслав Плюта. Yellow Place – імпортер кави від фермерів, що має ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» альтернативну каву вчилися готувати… 24 жовтня 2023

Актуальні екологічні проблеми сьогодення вирішують бакалаври-екологи заочної форми навчання

На кафедрі біохімії та екологічного контролю  відбувся захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» напрямку підготовки «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри біохімії та екологічного контролю Олена Семенова. До складу комісії увійшли професор Ігор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні екологічні проблеми сьогодення вирішують бакалаври-екологи заочної форми навчання 20 лютого 2017