Н У Х Т

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі

29 листопада 2018

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води Ярослав Баращовець і Наталія Чернова відвідали подію в рамках українсько-німецького конгресу, що була присвячення темі «Рішення для підвищення ефективності водного господарства України».

На заході обговорювали актуальну ситуацію в галузі водного господарства України та визначали можливі шляхи вирішення існуючих проблем і підвищення ефективності галузі. З цією метою в рамках форуму відбулися двосторонні бізнес-переговори для налагодження контактів і співпраці між українськими та німецькими учасниками.

Захід проводився в рамках програми Виставки досягнень провідних німецьких підприємств галузі водного господарства в Україні та Республіці Молдова за дорученням Німецького Федерального міністерства економіки та енергетики (BMWi). Відповідальна за організацію та проведення форуму міжнародна консалтингова компанія «ДРЕБЕРІС» (DREBERIS). Даний захід орієнтований, у першу чергу, на українські підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, відповідні комунальні установи (зокрема, на представників міст і громад), представників інших галузей промисловості, а також промислові компанії з великою кількістю стічних вод, представників приватного сектору.

Під час заходу були заслухані доповіді, зокрема, від Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» та Німецької асоціації водопостачання, водовідведення та відходів (DWA). Відбулися профільні дискусії.

При неформальному спілкування учасники заходу мали можливість налагодити міжгалузеві контакти. Так, зокрема, викладачі кафедри запросили відвідати наш університет провідних німецьких спеціалістів галузі. Німецькі колеги радо висловили готовність до співпраці.

 

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників

Локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» – проблема багатоаспектна і потребує зустрічей із різними групами освітнього процесу. 8 лютого 2022 року така зустріч відбулася з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів, котрі через декілька днів отримають дипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників 09 лютого 2022

Віртуальна подорож у світ фагоцитозу під час відкритого лабораторного заняття

Продовжуючи естафету відкритих занять, асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Белемець провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Імунологія та основи імунобіотехнологій», темою якого був «Фагоцитоз» – основа клітинного імунітету людини, а також одна з найбільш цікавих тематик для студентів другого курсу. За доброю традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож у світ фагоцитозу під час відкритого лабораторного заняття 16 листопада 2020

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером

У межах розвитку освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеозустріч здобувачів освіти, що починають свій шлях в опануванні знань, зі стейкхолдером освітньо-професійної програми, випускником кафедри, а нині начальником відділу розробки та впровадження ПрАТ «Укрпластик», к.т.н. Дени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером 07 квітня 2021

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» 24 лютого 2022