Н У Х Т

Викладачі знайомлять з університетом старшокурсників Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

03 лютого 2017

Викладачі знайомлять з університетом старшокурсників Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

3 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів нашого університету з викладачами коледжу та студентами технологічного відділення, спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

На зустрічі були присутні: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету, професор, доктор технічних наук Володимир Ковбаса, доцент цієї ж кафедри, кандидат технічних наук Наталія Фалендиш, в.о. директора коледжу, кандидат технічних наук, доцент Віктор Федорів (випускник коледжу і НУХТ), студенти 631, 641 груп.

Володимир Ковбаса і Наталія Фалендиш розповіли студентам про структуру навчального закладу, умови вступу до університету, особливості тестування, умови і перспективи підвищення кваліфікаційного рівня, можливості працевлаштування за фахом.

Зустріч видалася змістовною і була корисною для всіх учасників.

Опублікований: 03-02-2017
Читайте також:
Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова лекція з дисципліни «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» для студентів групи ОХ-1-2М. Спікером заходу став інженер з продажу компанії «Альфа Лаваль» Віталій Оковита. «Альфа Лаваль» – світовий лідер у сфері теплообмінного, сепара...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором 31 березня 2025

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

14 лютого 2018 року відбувся успішний захист дипломних проектів студентів освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології молока і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 16 лютого 2018

Викладач НУХТ вразив глядачів телеканалу «Ми – Україна+» кулінарним шедевром

Наші викладачі – справжні амбасадори сучасної освіти, які не лише передають знання студентам, а й популяризують культуру якісного та креативного харчування серед широкої аудиторії. 7 жовтня 2025 року старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський став гостем популярного ранкового шоу «Прокидайся» на телек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач НУХТ вразив глядачів телеканалу «Ми – Україна+» кулінарним шедевром 09 жовтня 2025

Участь молоді у  розвитку економіки та суспільства обговорили учасники IX Міжнародної науково-практичної конференції

20-21 листопада в університеті працює IX Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Участь молоді у  розвитку економіки та суспільства України», організована кафедрою економіки праці та менеджменту. Пленарне засідання розпочала з вітального слова в.о. завідувача кафедри економіки праці та менеджменту, професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства обговорили учасники IX Міжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2018