Н У Х Т

Вступникам до магістратури подовжили термін виконання вимог до зарахування

27 серпня 2024

Вступникам до магістратури подовжили термін виконання вимог до зарахування

Міністерство освіти і науки на добу подовжило терміни виконання вимог до зарахування вступникам до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет.

Подовження терміну є відповіддю на звернення вступників, які через вчорашню повітряну тривогу та наслідки ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури України не змогли виконати вимоги до зарахування до 18:00 26 серпня. Тож було прийнято рішення про продовження терміну виконання вимог до зарахування до 18:00 27 серпня.

Підписання наказів про зарахування вступників також переноситься з 27 на 28 серпня.

Опублікований: 27-08-2024
Читайте також:
Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів

У ці холодні січневі тижні у абітурієнтів розпочинається «гаряча пора» підготовки до ЗНО. Наш університет має декілька зручних дистанційних і наочних програм допомоги школярам, які мріють зв’язати своє професійне майбутнє з харчовою промисловістю. У цьому році кафедра харчової хімії НУХТ запропонувала ще один навчальний захід для більш детального о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів 28 січня 2019

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету продовжують знайомити читачів із наявною у фондах літературою. Для зручності пошуку і користування вони формують науково-допоміжні бібліографічні покажчики. Один із них – «Цукрова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» наразі оприлюднений у розділі «Видання НТБ» на оф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету 01 серпня 2018

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018

У пошуку вмотивованих вступників

Наші викладачі продовжують консультувати школярів щодо вибору майбутньої професії, яка найкраще відповідає їхнім інтересам, здібностям і потребам ринку праці. Для цього вони організовують різноманітні заходи – презентації навчальних програм, екскурсії на підприємства, зустрічі з успішними випускниками, кар'єрні консультації тощо. Ефективна профорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 15 квітня 2024