Н У Х Т

Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти

13 грудня 2018

Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти

12 грудня 2018 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук та Олена Красуля разом зі студентами групи МО-3-2 відвідали  ІІ Міжнародну виставку продовольчої продукції «UKRAINIAN FOOD EXPO».

У рамках заходів виставки студенти ознайомились із експозиціями технологій та послуг для харчової промисловості, локальних виробників крафтової і фермерської продукції, зокрема молочної.

Майбутні фахівці молочної галузі та викладачі мали змогу поспілкуватися з колегами з СНД, Європи, Азії, Африки та регіону MENA і дізналися про тенденції розвитку вітчизняного та світового ринків, відвідавши ділові програми галузевих заходів.

Чудові враження від міжнародного обміну досвідом дадуть змогу нашим студентам із більшою зацікавленістю поглибити набуті знання та опанувати нові при навчанні та в майбутньому впроваджувати інноваційні науково-технічні рішення в молочній галузі.

Опублікований: 13-12-2018
Читайте також:
Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Науково-практичні основи удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів з використанням вітчизняної сировини» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи 20 лютого 2020

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

9-10 грудня на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся очний тренінг для експертів із акредитації освітніх програм, який проводить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. У тренінгу взяли участь доцент кафедри експертизи харчових  продуктів Оксана Вашека, доценти кафедри технології  хлібопекарських  та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми 11 грудня 2019

Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають!

Кожний новий день експериментальної роботи з колегами-дослідниками – це можливість зробити свій внесок у науку та змінити світ. Учасниці студентського наукового гуртка «BIOTECH», що функціонує на кафедрі біотехнології і мікробіології, магістрантки спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають! 10 травня 2024

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023