Н У Х Т

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

22 лютого 2019

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання.

Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових положень та підтверджувала здатність магістранта виконувати самостійні наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях, практичних уміннях і навичках.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, здійснили особисті дослідження та поставили експеримент у технології безалкогольного пива, виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок. Деякі роботи особливо сподобалися комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам виставлені відмінні оцінки та присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Кафедра вітає студентів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомогли зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє!

Опублікований: 22-02-2019
Читайте також:
Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018

Перша зустріч з професією

Уже традиційно у вересні першокурсники-біотехнологи починають знайомство з майбутньою професією на дисципліні «Вступ до фаху». На одну з лекцій на запрошення лекторки, доцентки Наталії Грегірчак до них завітав випускник кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджер з розвитку персоналу Корпорації «Артеріум» Ігор Ключка. Студенти з цікаві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша зустріч з професією 02 жовтня 2023

Запрошення на День відкритих дверей для київських гімназистів

9 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала гімназію №59 імені О.М.  Бойченка міста Києва та зустрілася з учнями старших класів. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про університет і освітні програми, зробила акцент на перевагах навчання та додаткових можливостях, які мають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на День відкритих дверей для київських гімназистів 10 листопада 2023

Підведені підсумки голосування на виборах органів студентського самоврядування

В університеті відбулися вибори на посади в органи студентського самоврядування НУХТ. Напередодні дня виборів серед кандидатів відбулися дебати. Традиційно голосування відбувалося у системі Moodle. Під час виборів студенти обирали голів студентської ради університету, студмістечка, інститутів/факультетів, а також голів кожного з гуртожитків НУХТ. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки голосування на виборах органів студентського самоврядування 17 травня 2019