Н У Х Т

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

22 лютого 2019

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання.

Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових положень та підтверджувала здатність магістранта виконувати самостійні наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях, практичних уміннях і навичках.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, здійснили особисті дослідження та поставили експеримент у технології безалкогольного пива, виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок. Деякі роботи особливо сподобалися комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам виставлені відмінні оцінки та присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Кафедра вітає студентів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомогли зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє!

Опублікований: 22-02-2019
Читайте також:
Нагородження переможців конкурсу студентських наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»

Корпорація «Артеріум» відома, мабуть, ледь не кожному українцеві. Майже кожний знайде в своїй аптечці хоча б один препарат із портфелю цією компанії. Однак у науковому колі корпорація відома не лише як компанія-виробник, а й як компанія-інвестор в українську науку. Зокрема, Корпорація «Артеріум» тривалий час була спонсором Всеукраїнської олімпіади ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження переможців конкурсу студентських наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум» 29 червня 2021

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

На кафедрі машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв розпочалися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Представлена тематика магістерських робіт відображає широкий діапазон наукової тематики, над якою працює колектив кафедри. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики 21 лютого 2018

В університеті розпочалася повномасштабна вступна кампанія

12 липня в Україні почався прийом заяв на вступ до вишів на бакалавра і молодшого спеціаліста на базі 11 класів. Більшість таких вступників подають заяви в електронному вигляді через особисті кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ Щоб подати заяву, вступнику потрібно зайти до свого електронного кабінету (або створити його), перевірити (аб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася повномасштабна вступна кампанія 12 липня 2018

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на саміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення до навчання впродовж усього життя для всіх. Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмі підвищення кваліфікації  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 квітня 2021