Н У Х Т

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

22 february 2019

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання.

Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових положень та підтверджувала здатність магістранта виконувати самостійні наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях, практичних уміннях і навичках.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, здійснили особисті дослідження та поставили експеримент у технології безалкогольного пива, виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок. Деякі роботи особливо сподобалися комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам виставлені відмінні оцінки та присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Кафедра вітає студентів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомогли зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє!

Published on: 22-02-2019
Read also:
Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

READ YOURSELF

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 june 2019

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету

25 червня на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти прийняло рішення про акредитацію другої міждисциплінарної освітньо-наукової програми магістерського рівня нашого університету – «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі». Програма реалізується в рамках спеціальностей 181 «Харчові техноло...

READ YOURSELF

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету 28 june 2024

Здобувач менеджер персоналу ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних  робіт!

Вітаємо магістранта групи МП-1-8М освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Максима Пилипенка та його керівницю, професорку, докторку економічних наук Олену Драган з перемогою у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціальністю 073 «Менеджмент»! З 27 по 29 вересня 2023 року на базі кафедри менеджменту та маркетингу  Держав...

READ YOURSELF

Здобувач менеджер персоналу ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт! 12 october 2023

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

READ YOURSELF

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 september 2022