Н У Х Т

Викладачі здобувають навички роботи зі штучним інтелектом

29 грудня 2023

Викладачі здобувають навички роботи зі штучним інтелектом

Викладачка кафедри маркетингу Ольга Лелека успішно завершила курс з підвищення кваліфікації за темою «Штучний інтелект та майбутнє освіти» від Експертного комітету з питань розвитку штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України та ГО «ПрогреСильні».

Майбутнє освіти пов'язане з розвитком нових професій і навичок. Інтеграція штучного інтелекту вимагатиме від здобувачів освіти та викладачів засвоєння навичок, пов'язаних із роботою з технологіями, програмуванням та аналізом даних.

Вплив штучного інтелекту на майбутнє освіти багатогранний. Він надає нові можливості для розвитку здібностей кожного здобувача, одночасно викликаючи необхідність вирішення етичних, соціальних і безпекових питань. Задача освітніх систем у відповідь на ці виклики – створювати гнучкі та адаптивні стратегії, спрямовані на розвиток компетентностей, необхідних у світі, де штучний інтелект є невід’ємною складовою сучасності.

Опублікований: 29-12-2023
Читайте також:
Актуально і через 30 років – відбулося чергове засідання Movie club

27 квітня студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталею Бутко подивилися англійською та обговорили американський фантастичний фільм з елементами антиутопії і сатири сценариста і режисера Джона Карпентера за оповіданням Рея Нельсона «О восьмій ранк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуально і через 30 років – відбулося чергове засідання Movie club 29 квітня 2021

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся попередній захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захід організований лектором дисципліни, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання 02 червня 2020

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція

Починаючи з першого набору студентів за новітньою спеціальністю «Технологія мікробіологічних та вітамінних виробництв» у 1966 році в Київському технологічному інституті харчової промисловості (нині – Національний університет харчових технологій), розпочалася історія інженерної біотехнологічної освіти в Україні. Сьогодні ця спеціальність має назву «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція 10 січня 2017

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

30 березня відбувся онлайн майстер-клас «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?». Захід провела тренер Ольга Назарук (LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вона вивчає проблему стресу вже 8 років, провела безліч тренінгів і готова ділитися практичними рекомендаціями, що є особливо актуальним у нинішній си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2020